Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Föld napja - kreatív gyertya

2011. március 23. - Lollipop Reklám

Babafotó 

Névjegykártya SOS

2011 Reklámkatalógusok

 

 

Újra eljött a Föld órája napja, amit minden év utolsó szombatján rendeznek meg. Magyarország először 2008-ban, vagyis a Föld Órája nemzetközivé válásának évében vett részt az akcióban. Abban az évben négy magyar város csatlakozott a világméretű kezdeményezéshez, a Föld Órája rendezvényhez.

 

2009 volt a Föld Órája igazi világméretű debütálása. Közvélemény-kutatások szerint Magyarország lakosságának 67%-a hallott az akcióról, és 15%-a, vagyis mintegy másfél millió ember részt is vett benne. A világszerte csatlakozó 4000 településből 67 magyar volt, így az ország a nemzetközi élmezőnyben végzett a csatlakozó városok számát tekintve.

 

Mai adatok:

Rekord számú résztvevő alig 4 nappal a Föld Órája előtt!

131 ország és tartomány, ikonikus látványosságok és emberek százmilliói készülnek arra, hogy együtt ünnepeljenek a Föld Óráján!

Mindössze 4 nappal a globális villanyoltás előtt rekordméretű részvételre számíthatunk 26-án, szombaton, a Föld Órája alkalmából. Csatlakozott mind a hét kontinens, az összes G20 tagország, több ezer város, emblematikus épület és látványosság és több százmillió ember.

Sötétbe borul többek közt a világ legmagasabb épülete, a Burdzs Kalifa Dubaiban, a New York-i Empire State Building és a Times Square, a Las Vegas-i Caesars Palace és a Falmingo Casino, a Sydney-i Operaház, a spanyolországi Alhambra, a svéd királyi palota, a zimbabwei Viktória-vízesés, a Niagara-vízesés, az Eiffel-torony és a London Eye.

Hazánkban kialszanak többek közt a Budai Vár, a Szabadság híd, a Lánchíd, a Parlament, a Duna Korzó, az egri székesegyház, a kaposvári Nagyboldogasszony Székesegyház, és a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központjának fényei, ezeken kívül több városban is változatos programokkal, fáklyás, gyertyás felvonulással, tűzzsonglőrökkel, csillagászati bemutatóval, illetve filmvetítésekkel várják az érdeklődőket.

 

Íme néhány gyertya ötlet, hogy nem menj falnak, a Föld órája napján.

 

 

 

 

Képek: www.oddee.com

 

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr292765064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása