Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Láblógatós galéria

2011. április 13. - Lollipop Reklám

Babafotó 

Rendezvényfotózás

Meghívó nyomtatás, tervezés

 

Láttunk már amerikai példát is arra, hogy egy nagy belmagasságú térben válaszfalak helyett beépített kuckóval oldották meg a privát szférák kialakítását, ezúttal pedig egy japán ötlet kerül sorra.
A Miha Design egy négygyermekes család számára újított fel egy 71, 5 négyzetméteres lakást, és igazán kreatív megoldást igényelt az a kívánságuk, hogy az apartmant ne szabdalják tovább apró szobákra, mégis mindenkinek legyen elég élettere. Így született meg a nr1977, az egyszobás, „kétdobozos” lakás terve, amelyben a fából épített kockák alján egymástól elszeparált hálókuckók kaptak helyet, a dobozok lépcsőn megközelíthető, félig-meddig lebegő galériaként funkcionáló tetején pedig munka- és tanulósarok, rakodóhely és játszótér is elfér.

Fotók: Sadao Hotta 

Forrás: Lakáskultúra

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr262822479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása