Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Kávézóknak, éttermeknek!

2014. február 06. - Lollipop Reklám

Egy jól menő kávézó, étterem vagy akár egy bár vagy pub is a mai világban nagy figyelmet fordít a belső dizájnra és az arculatra. A megfelelő arculat kialakítása nagyon fontos, hiszen ez az első kép, amit a potenciális vendég meglát és ez alapján fogja eldönteni, hogy betér-e egy forró feketére vagy éppen egy vacsorára.

 

Amire figyelünk:

Az arculat kialakításánál sokszor odafigyelnek a fal színére, az asztalok, székek formájára és anyagára, de már egyre kevesebben figyelnek olyan apró dolgokra, mint egy üvegnyitó vagy egy poháralátét. Pedig ezeknek a kis apróságoknak is nagyon fontos szerepe van abban, hogy a helységünk arculati képe tökéletes legyen.

http://lollipopajandek.hu/42662-ettermeknek-kavezoknak

poháralátét, logózott poháralátét, reklámajándék, kávézéknak, éttermeknek

 

Amire figyelni kellene még:

Ne használjuk más márkák reklám poháralátéteit, csináltassunk inkább saját logónkkal és szlogenünkkel ellátott alátéteket. Figyeljünk arra is, hogy az üvegnyitókon, dugóhúzókon is jelenjen meg az éttermünk, bárunk neve vagy logója. Ezzel az aprósággal még exkluzívabb, még precízebb benyomást kelthetünk vendégeinkben.

A poháralátéteken visszaköszönhet az étterem vagy bár színvilága, szerepelhet rajta a hely neve is, de akár egy ütős kép is lehet amivel kiválóan reklámozhatod a vendéglőd úgy, hogy azzal illeszkedj az arculathoz és a kialakított hangulathoz. Ha exkluzív, luxus éttermet vagy kávéházat üzemeltetsz akkor használj a kiegészítőkön sötét alapszíneket, ezek a színek, a fekete, a barna visszaköszönhet minden apró kiegészítőn, bornyitón, bor levegőztetőn is.

http://lollipopajandek.hu/42662-ettermeknek-kavezoknak

dugóhúzó, reklám, reklámajándék, kávézóknak, étermeknek

 

Figyelj a részletekre is, szerezz be kávézódnak, bárodnak egyedi és kreatív poháralátétet, üvegnyitót vagy bármilyen egyéb kiegészítőt!

 

Még egy kis extra:

A rohanó vendégekről se feledkezz meg, legyen mindig a fióknak elviteles kávéspohár, ami szintén passzon a hely imázsához mind színben, mind feliratokban! Erről többet itt olvashatsz: http://lollipopreklam.hu/marketing/egy-korty-reklam/

 

reklámajándék, logózott pohár, pohár, éttermeknek, kávézóknak

 

További ötleteket, praktikákat szeretnél megtudni, amivel feldobhatod kávézód, éttermed? Még több vendéget szeretnél? A következő oldalakon még több kreatív és egyedi megoldást kínálunk neked:

http://lollipopreklam.hu/nyomda/kreativ-etlap/

http://lollipopreklam.hu/nyomda/ajandek-kartya-azaz-ajandekutalvany/

http://lollipopreklam.hu/marketing/egy-korty-reklam/

http://lollipopreklam.hu/cikk/rantott-hus-marketing/

 

Keresd fel webshopunkat vagy kérj egyedi árajánlatot e-mailben!

 

http://lollipopajandek.hu/42662-ettermeknek-kavezoknak

 

Tel: 06 30 60 50 296


Egyéb weboldalaink:

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr905801556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása