Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Reklámcsoki AKCIÓ

2017. január 17. - Lollipop Reklám


Nem titok, hogy mi minőségi termékgyártásra törekszünk, ezért a csokoládéknál is, a Szerencsi csokoládéra esett a választásunk, beszállító választás során. A beszállítónk, már jelezte, hogy kénytelen lesz februárban árat emelni, ami sajnos a logózott csokikon is vissza fog köszönni. reklámcukorka, reklámcsokoládé, reklámnyalóka, reklám szaloncukor és van még a tarsolyunkban pár reklámédesség.
 
Mi viszont úgy döntöttünk, hogy amíg minden cég árat emel év elején, mi csökkentünk. A beszállítói áremelés csak februárban várható, így a most leadott megrendeléseket még a tavalyi árnál is jobb áron tudjuk nektek adni. reklámcukorka, reklámcsokoládé, reklámnyalóka, reklám szaloncukor és van még a tarsolyunkban pár reklámédesség.
Ha szeretnél kedveskedni ügyfelednek, akkor adj neki minden vásárláskor reklámédességet. Tuti választás még a  reklámcukorka, reklámcsokoládé, reklámnyalóka, reklám szaloncukor és van még a tarsolyunkban pár reklámédesség.
 
Rendelj újra csokit, január 27-ig, olcsóbban! Megrendelést csak a készlet erejéig tudunk felvenni! 
 reklámcukorka, reklámcsokoládé, reklámnyalóka, reklám szaloncukor és van még a tarsolyunkban pár reklámédesség.
Írd meg, hány darabot szeretnél és már küldjük is az akciós árlistánkat!
reklámcukorka, reklámcsokoládé, reklámnyalóka, reklám szaloncukor és van még a tarsolyunkban pár reklámédesség.
Ajánlatkérés, megrendelés már 100 db-tól, akár holnapra: info@lollipopreklam.hu
Market Zrt. , építőipar, reklámcsoki, reklámcsokoládé, étcsoki, étcsokoládé, tejcsoki, tejcsokoládé, reklámajándék, marketing,, reklám, Lollipop reklám és nyomda, nagy formátumú nyomda, digitális nyomtatás, Óbuda nyomda

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr3112130985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása