Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

MOTaMOT

2010. december 08. - Lollipop Reklám

 A Motorosok a Motorosokért honlapjáról: 


Karácsony közeledtével, megsok- szorozódnak a mindennapi csodák…

Velünk is megtörtént! Egy nagyszerű, sőt a világon egyedülálló kezdeményezés valósult meg, amelyben a MOTaMOT alapítvány is érintett…

Először is köszönet a LOLLIPOP Reklám munkatársainak és Zsivicza Diának.

Az Ő támogatásukkal vagyunk részesei, az ANGYALOK ERDEJE nevű rendezvénysorozatnak, amely nem csak egy jó program, nem csak egy egyedülálló látványosság, annál sokkal több.
Budapesten, az 56-sok terén (volt Felvonulási tér), felállítottak 500 db fenyőfát, amit bárki megvásárolhatott és felajánlhatott alapítványoknak, adománygyűjtés céljára.
A LOLLIPOP REKLÁM, a MOTaMOT alapítványt választotta, így is segítve, a vállalt célkitűzéseink megvalósításához szükséges anyagi források előteremtését. Ezúton is KÖSZÖNJÜK!

Három kérésünk van Feléd:
- Gyere el december 05. és január 06. között az ANGYALOK ERDEJE helyszínére, Budapest, 56-sok tere, hozd Magaddal Családod, Barátaid!
Részletes programtájékoztató a www.angyalokerdeje.hu oldalon.
- A bejáratban vásárolj ANGYAL TALLÉROKAT, 200 Ft (nem kötelező) és a LOLLIPOP - MOTaMOT fenyőfája előtti 371 számú gyűjtőládába helyezd el őket.

- A szervezők azokra is gondoltak, akik nem tudnak kijönni, de szeretnék támogatni valamelyik alapítványt, ezért egy SMS /NEM EMELT DÍJAS/ szavazást is szerveztek, melynek nyertese 5.000.000 Ft támogatást kap.
Nem titkolt szándékunk, hogy ezt az összeget elnyerjük, de ehhez KELLESZ TE IS!!!
Annyit kell tenned, hogy lehetőleg naponta egyszer (egy fenyőfára, egy telefonszámról, csak egy szavazat érkezhet naponta), az alábbi telefonszámra, küldd el a sorszámunkat.

A telefonszám: 06-70/717-7500
Az üzenetbe csak ennyit kell írnod: 371

Motorosok és Szimpatizánsaink!
Úgy gondoljuk, hogy ez a szavazás túl mutat egy egyszerű játékon, lehetőségünk van újra megmutatni, hogy mennyien vagyunk, mennyire erős összefogással, milyen szervezettséggel tudunk jó ügyek mellé állni.

KÉRÜNK LEVELÜNKET, TOVÁBBÍTSD ISMERŐSEIDNEK, OSZD MEG KÖZÖSSÉGI OLDALAKON!

TOVÁBBI BALESETMENTES KÖZLEKEDÉST ÉS SZÉLES UTAT KÍVÁNUNK!

Motoros üdvözlettel: LOLLIPOP REKLÁM és a MOTaMOT csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr452501807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása