Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Jól kinyomtuk, vágtuk, fóliáztuk, biegeltük, lézerctancoltuk

2010. december 14. - Lollipop Reklám

 A névjegykártya az első, amit az új partnerünk a kezében tart, ez az első benyomás rólunk. A Lollipop Reklám, mindig olyan névjegykártyát ad ki a kezéből, amire mindenki kétszer csodálkozik rá. A Pay Tech arculatának és profiljának megfelelően készült el a képen látható névjegykártya négy oldalon, fóliával, beigelve, lézerstancolva.

Azaz:
Négy oldal: hajtva, hagyomás névjegykártya méreten, hiszen a forgalomban lévő névjegytartóktól nem illik eltérni.
Fóliázva: a matt fóliával nemcsak elegánsabb lett a kártyánk, hanem az élettartamát is megnöveltük, hiszen egy új réteg a fólia strapabíróvá tette, így nem fognak felhívni minket, hogy olvashatatlanná vált az e-mail címünk.
Biegelve: a 350 gr-os papírt hajtani már nem ajánlott, és a fólia is sikított a biegelőért!
Lézerstanc: főleg kis példányszámnál használjuk, egyetlen hátránya, hogy égési fekete nyomot hagyhat. Bizonyos esetekben viszont pont ez a cél!
 

Designer: Kertész Barbara

 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr472515108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása