Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Itt találsz meg minket!

2010. december 27. - Lollipop Reklám

Több honlapot sikerült már elkészítenünk a megrendelőink örömére és elégedettségére. Mindig is figyeltünk rá, hogy a merész, és gyakran szakmailag nem javasolt elképzelésekről lebeszéljük a megrendelőinket, egy weboldal elkészítésénél. Fontosnak tartjuk, hogy minden részlet a helyén legyen, hogy egy weboldal áttekinthető, grafikailag egységes legyen, és mindenekelőtt könnyen kezelhető, felhasználóbarát. Így a nyitó oldaltól, az utolsó aloldalig minden részlet a helyén legyen. Többször találkoztunk olyan weboldallal, amit a szomszéd fia készített és használhatatlannak minősült.

A napokban találtunk rá arra a weboldalra, amitől még a Lollipop Reklám szája is tátva maradt, íme a térkép, ahol megtaláljuk a céget:

 

http://www.hazaikert.hu/?resz=2&p=4

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr712541332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása