Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Roll-up, állótábla, megállítótábla

2016. március 03. - Lollipop Reklám

Állótábla, megállító táblák
Az állítótáblák, illetve megállítótáblák főként kültéri területeken használatosak, mint például egy étterem, kávézó, bár, teázó vagy bármilyen vendéglátóhely területén. Általában olyan üzleteknek érdemes ezt a fajta hordozható reklámeszközt használnia, amelyek a reklámozott termékeket már a helyszínen értékesíteni képesek, mint pl. dohánybolt, különböző közértek, illetve kereskedelmi áruházak.
megállító tábla, tábla, reklám tábla, reklámHa hordozható reklámeszköz, akkor roll-up!
Legyen szó bármilyen rendezvényről vagy fesztiválról, a hordozható és könnyen használható roll-up táblák nélkülözhetetlen eszközei az aktuális eseménynek. Nem csak tájékoztatnak az adott információkkal kapcsolatban, hanem emellett figyelemfelhívó erejük is nagy!
Azonban a rendezvényen kívül a roll-up táblák egyaránt használhatóak az üzletek, illetve boltok és irodák belső terein vagy a cég bejárati ajtajának közelébe állítva.
Különböző fajtájú roll-up táblákat tudunk megkülönböztetni, amelyek bármilyen jellegű eseményhez megfelelő reklámeszköznek minősülnek, hiszen felveszik az adott téma megjelenését, akár standard, exkluzív, exkluzív kétoldalas, kétoldalas, slim, óriás, asztali vagy bambusz anyagú roll-up tábláról van szó.

Roll-up fajtái:

– roll-up standard
roll-up-standard

– roll-up exkluzív
roll-up, exkluzív, tábla, reklámeszköz, Lollipop reklám és nyomda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Óbuda, Budapest

-roll-up exkluzív kétoldalas
rollup roll up tervezés nyomtatás roll-up design gyártás

– roll-up bambusz
2

– roll-up óriás
óriás roll-up, Lollipop reklám és nyomda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Óbuda nyomda, Budapest nyomda

– roll-up kétoldalas
lollipop reklám és nyomda, roll-up, két oldalas, reklám és nyomda, Budapest nyomda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Óbuda

– roll-up slim
slim, roll-up slim, Lollipop reklám és nyomda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Budapest, Óbuda, Lollipop reklám és nyomda, reklámeszköz

– roll-up asztali
rollup

Amennyiben a fent említett termékek felkeltették az érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran!
Árajánlatkérés, megrendelés: info@lollipopreklam.hu

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296
Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr258441020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása