Lollipop Nyomda és Reklám

Jól nyomjuk

TEVA - 'Post It'

2016. március 16. - Lollipop Reklám

TEVA – Post It

TEVA – Egy kis ismertető

A Teva Gyógyszergyár Zrt. tevékenységének egyik meghatározó területe a gyógyszeralapanyag-gyártás, ami nemcsak az ezen a területen dolgozó munkatársak létszámából derül ki, hanem az előállított mennyiség és értékesítés volumenéből, valamint a kutatás-fejlesztési és műszaki projektek számából is. Jelenleg a debreceni gyáregység területén dolgozók mintegy fele, több mint 600 fő az alapanyaggyártással foglalkozik.”

További információkat a cégről itt találsz!

Ezenkívül a TEVA számos más gyógyszerek gyártásában is profi, mint pl. tabletták, kapszulák, kúpok, injekciók, infúziók, különböző steril készítmények. A gyógyszergyártás technológiája rengeteg tudományos információt hordoz magában. A laboratóriumi munkálatok során feljegyzendő ismereteket, a gyógyszerek összetevőit, a gyártás folyamatához kapcsolódó egyéb fontos elemeket pedig érdemes valahova feljegyezni, amire a ‘Post It‘ a tökéletes megoldás!

 

 

post it, ragasztós papír, ragadós papír, jegyzetfüzet, jegyzetblokk, jegyzet, Teva, gyógyszergyártás, Budapest nyomda, Óbuda nyomda, Reklámajándék, reklám, reklámeszköz, marketing
Post It rövid története

Spencer Silver, még az 1960-as években egy újfajta ragasztó kifejlesztésén kísérletezett a 3M Ragasztástechnikai laboratóriumban és a kutatás során egy olyan ragasztó fajta jött létre melléktermékként, amely mára világhírű irodai eszközként funkcionál. Ez a ‘Post It’, amely idén 36 éves!

post it, ragasztós papír, ragadós papír, jegyzetfüzet, jegyzetblokk, jegyzet, Teva, gyógyszergyártás, Budapest nyomda, Óbuda nyomda, Reklámajándék, reklám, reklámeszköz, marketing
Minden cég életében fontos, hogy a megjegyzendő információkat ne csak a fejben tárolják, hiszen fennáll annak a veszélye, hogy valamit elfelejtenek, ezért találták ki a ‘Post It‘ terméket, amely egy kis jegyzetfüzetként funkcionál. A lapok sokasága a tetején van összeragasztva olyan különleges anyaggal, amelynek jellemzője az, hogy az egyik oldalán a papír felülete ragadós marad, míg a másik oldalán nem, egyfajta öntapadós jegyzet.post it, ragasztós papír, ragadós papír, jegyzetfüzet, jegyzetblokk, jegyzet, Teva, gyógyszergyártás, Budapest nyomda, Óbuda nyomda, Reklámajándék, reklám, reklámeszköz, marketing
A TEVA Gyógyszergyártó Zrt. tőlünk, a Lollipop Nyomda és Reklámajéndéktól kérte a logózott ‘Post It‘-ek kivitelezését és természetesen mi szíves rendelkezésükre álltunk ebben a nyomdai feladatban is. A ‘Post It‘ bal alsó sarka fekete színnel nyomott, illetve három gyógyszer neve van feltüntetve, amelyek a Parkinson-kór leghatékonyabb gyógyszerei.

Amennyiben a te érdeklődésedet is felkeltette a praktikus és kreatív öntapadós jegyzetfüzet, a ‘Post It‘, vedd fel kollégáinkkal is a kapcsolatot.

Árajánlat, megrendelés: info@lollipopreklam.hu

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr58486498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.