Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Egyedi címkés reklámvíz

2018. május 03. - Lollipop Reklám

Most, hogy jön a jóidő máris növekszik a reklámvíz rendelés a Lollipop Nyomdában is. Most már beraktároztunk 2-3 raklapnyi ásványvizet, amiből már akár 100 db-ot rendelhettek a saját logótokkal. 

Nagyon hasznos reklámajándék nem csak a tárgyalóban, ügyféltérben, de rendezvényeken, kiállításokon és főleg a fesztiválok igazi logós kincse. Gyakran készítünk egyedi címkés ásványvizet, energiaitalt család napok, céges rendezvény, esküvő, sportrendezvény alkalmávan is. 

 

Ezzel a reklámeszközzel igazán nagy kincset adsz a vendégednek, vásárlódnak, így biztos lehetsz benne, hogy a szívébe zár a fogyasztó. A Citrix egyedi címkés reklámvize is pár nap alatt elkészült, így még a hőség előtt az ügyfelünknél volt a termék.

 

reklámvíz, egyedi címkés ásványvíz, logós ásványvíz, fesztivál, családi nap

reklámvíz, egyedi címkés ásványvíz, logós ásványvíz, fesztivál, családi nap

 

Te is szeretnél betárazni egyedi címkés ásványvizet a saját logóddal? Írj nekünk még ma!

https://lollipopreklam.hu/kapcsolat/

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr7613887542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása