Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Illatos reklámajándék – Google

2019. április 04. - Lollipop Reklám


Amikor egy világcég jelentkezik be hozzánk az info-s email címen még mindig megdöbbenünk, de lassan ehhez már hozzá kell szoknunk. A gépeink, munkatársaink feklészülten, energikusan tudnak ma már eleget tenni a legnehezebb, legnagyobb megrendeléseknek is. Sőt! Mivel nem egy hagyományom ügynökség vagyunk, ahol “csak” ötletelnek, azán alvállalkozókat keresnek, ami idő és plusz pénz, így nálunk piaci áron, gyorsan kapnak megoldást az ügyfeleink.

A Goole azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy nőnapra szerené meglepni partnereit. A cél egy az volt, hogy térjünk el a hagyományos reklámédesség és virág volnatól, egy nagyon egyszerű, mégis hangulatos relkámajándékra vágytak. Megkaptuk a darabszámot, és a büdzsét így máris tudunk nekik ajánlani 10-15 terméket, amiből hamar kiválasztották az illatgyergyát a megrendelők.

Ezzel a kávé illatú reklámajándékkal biztosan hosszú órákra okozott boldogságot a Google a partnereinek. 

reklámajándék, logózott ajándék, egyedi ajándék, üzleti ajándék, reklámeszköz, reklám, lollipop

 

Keress minket bátran, ha Te is bevállalnál illatos ajándékot?

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr7914739245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása