Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Logózott ajándékok a BMW-nek: Az eleganciától a praktikumig

2024. február 06. - Lollipop Reklám


A BMW Group debreceni gyára az autógyártás világában elért kiemelkedő minőségével vált ismertté, de nem csak a gyártósoron mutat példát. A vállalati arculatot és az elkötelezettséget erősítő, személyre szabott reklámajándékok készítésével a BMW nem csupán a munkatársakat és partnereket lepi meg, hanem az elegancia és a praktikum jegyében egy egész márkaközösséget épít.

A cég által kínált egyedi emblémázású termékek, mint a logózott sapkák, pólók, vízálló kabátok és ergonomikus hátizsákok, nem csak praktikusak, hanem a BMW Group kifinomult stílusát is tükrözik. Az “BMW Group Gyár Debrecen” emblémával díszített ajándékötletek a legapróbb részletekig kidolgozottak, biztosítva a márka iránti lojalitást és a minőségi megjelenést.

reklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknak

reklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknak

A választékban szereplő termékek a legfrissebb trendeket követik, a céges ajándékok kategóriájában új színvonalat képviselve. Akár egy elegáns üzleti ajándékról van szó, amit egy fontos partnernek szánunk, akár egy kreatív giveaway ajándékról, amellyel egy vállalati eseményen lepjük meg az érdeklődőket, a BMW debreceni gyára garantálja, hogy minden ajándéktárgy a legnagyobb gondossággal és figyelemmel készül.

reklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknak

 

reklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknak

A kollégák közötti összetartás jegyében a BMW ajándékait úgy terveztük, hogy azok tökéletes ajándékok legyenek a munkatársak számára is, legyen szó akár egy személyes “köszönöm”-ről, vagy egy év végi ünnepség keretében adott elismerésről. Az egyedi logózású termékeinkkel nem csupán egy tárgyat adunk át, hanem a BMW csoport által vallott értékek és a minőség iránti elkötelezettség szellemét is.

reklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknak

reklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknakreklámajándék, emblémázás, logózás, ajándékötletek, trendek, céges ajándék, giveaway ajándék, üzleti ajándék, ajándék kollégáknak

A BMW Group Debreceni Gyáránál tudjuk, hogy a gondosan kiválasztott és személyre szabott reklámajándékok nem csupán a cégkép részei, hanem hosszú távú befektetést jelentenek a márkahűség és a vállalati kultúra építésében. A logózott ajándéktárgyak egyedülálló kombinációja – az elegancia, a praktikum és a személyes odafigyelés – teszi lehetővé, hogy minden egyes ajándék hitelesen tükrözze a BMW csoportot, és hozzájáruljon egy erős, elkötelezett és sikerorientált közösség kialakításához.

 

Keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki - Reklámtetoválás

Csoki varázsa Nőnapon

A csoki nem csupán egy édesség, hanem az öröm, a boldogság és az édes pillanatok hordozója. És ha mindezt még az egyedi logóval ellátott exkluzív csokoládéval is ötvözzük, az garantáltan elnyeri a hölgyek tetszését! 🌹 ✨

Miért szeretik annyira a nők a csokit?

 1. Boldogság hormonja: A csokoládéban található serotonin és endorfin hormonok boldogságot és örömöt hoznak. Egy kis csokoládé mindig feldobja a hangulatot!

 2. Édes kényeztetés: A csokoládé egyfajta édes kényeztetést nyújt. A finom, olvadós íze és az édes illata egy pillanat alatt elrepít minket egy boldogságban teljes világba.

 3. Egyedi ajándék, egyedi élmény: Az exkluzív, céges logóval ellátott csokoládé nem csak finom, de különleges is. Az egyediség élményt nyújt, és a cég személyiségét hordozza.

  lp0005_1.jpg

Miért rendelj exkluzív csokit tőlünk?

 1. Egyedi márkázás: A céglogóval ellátott csokoládé kiváló módja annak, hogy a vállalatod márkáját kifejezd és népszerűsítsd egy ízletes formában.

 2. Exkluzivitás és minőség: Az általunk készített exkluzív csokoládé prémium minőségű, és garantáltan elvarázsolja a kolléganőket vagy az üzleti partnereket.

 3. Egyszerű rendelés: A rendelés még sosem volt ilyen egyszerű! Kattints a rendelési linkre, válassz grafikát vagy logót, és mi gondoskodunk a többit.

  lp0005_2.jpg

Ne hagyjátok ki ezt az édes lehetőséget! Rendeljétek meg az egyedi logóval ellátott exkluzív csokit, és teremtsétek meg a boldogság pillanatait a hölgyek számára!

#CsokoládéVarázsa #ExkluzívCsoki #Céglogó #ÜzletiAjándék #Nőnap #Boldogság #MárkázottCsokoládé #LollipopAjándék

Keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki - Reklámtetoválás

💄🌸 Csajos nőnapi ajándékok: Céglogóval egyedivé varázsolva! 🎀🌷

Ahogy a tavasz virágba borul, és a nőnap közeledik, mindannyian izgatottan várjuk az ünnepet, amikor kifejezhetjük tiszteletünket és szeretetünket a körülöttünk lévő nők iránt. Miért ne tegyük ezt egy kis csajos varázslattal? A céglogóval ellátott ajándékokkal garantáltan elnyeritek kolléganőitek szívét! 💕

Miért olyan fantasztikusak a csajos nőnapi ajándékok?

 1. Személyesség és figyelem: A csajos ajándékok nemcsak esztétikusak, de kifejezik azt a figyelmet is, amit a vállalatod fordít a kolléganők számára. Egyedi érzést és személyességet kölcsönöznek.

 2. Hasznos és örömteli: Nesszeszerek, ajakbalzsamok, gyertyák, illatosítók és fürdőbombák - mindezek olyan ajándékok, amelyek örömet szereznek és hasznosak a mindennapokban. Praktikus és élményekkel teli ajándékok, amikre mindig szükség van.

 3. Céges logóval egyedi márkázás: Ha ezeket a csodás ajándékokat ellátjátok a cég logójával, az egyedivé és emlékezetessé teszi azokat. Az üzleti ajándék ebben az esetben nemcsak a vállalat arculatát hordozza, de hozzájárul a márkaimázs erősítéséhez.

  14.jpg

  16.jpg

  15.jpg

  17.jpg

  21.jpg

  24.jpg

  10.jpg

Miért rendelj csajos ajándékokat a kolléganőknek?

 1. Üzleti ajándék és marketing: Az üzleti ajándékok hatékonyan működnek, mint marketingeszközök. A céglogóval ellátott csajos ajándékok növelik a márkateret és hozzájárulnak a vállalati imázs erősítéséhez.

 2. HR stratégia és munkáltatói márkaépítés: Az alkalmazottak számára nyújtott ajándékok a HR stratégia részét képezhetik, erősítve a munkáltatói márka pozitív megítélését és a csapatközösséget.

 3. Ajándék kolléganőknek, reklámajándék a szívüknek: Kifejezd köszönetedet és elismerésedet csajos stílusban! A reklámajándék nemcsak reklám, hanem egy édes kis figyelmesség a kolléganőidnek.

Ne habozz! Rendelj csajos nőnapi ajándékokat a céglogóval, és varázsold emlékezetessé ezt a különleges ünnepet!

#CsajosAjándék #Nőnap #ÜzletiAjándék #Marketing #HR #AjándékKolléganőknek #Reklámajándék #Céglogó

 

Keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki - Reklámtetoválás

Ne maradj le a varázslatos nőnapi ajándékokról – Rendeld meg időben!

Ahogy a tavasz beköszönt, és vele együtt közeledik a Nőnap, érdemes már most elgondolkodni azokon a különleges ajándékokon, amelyekkel kifejezhetjük elismerésünket és szeretetünket kolléganőink felé. Az időzítés ebben az esetben kulcsfontosságú, és mi, a [Cég Neve], szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy ne maradjon le a varázslatos nőnapi céges ajándékok rendeléséről!

Miért fontos időben rendelni a nőnapi ajándékokat?

 1. Előkészítés és Egyedi Megoldások: Az időben történő rendelés lehetőséget ad számunkra, hogy figyelembe vegyük az egyedi kéréseket, és személyre szóló ajándékokat készítsünk a csapatodnak. Egyedi dobozok, logózott csomagolások és egyedi termékek tervezése időt vesz igénybe.

 2. Szabad Kapacitás és Ellenőrzés: Az előre leadott rendelések lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan szervezzük meg a termelést, és biztosak lehessünk abban, hogy minden részletre odafigyeltünk. Az időben rendelt ajándékoknak nemcsak maga az elkészítés, de a minőségellenőrzés is jut elegendő időre.

 3. Személyre Szabott Megjelenés: Az időben rendelt ajándékok lehetővé teszik, hogy a csomagolás és az egyedi termékek megjelenése is olyan legyen, amilyet elképzeltél. A figyelem további apró részletekre is kiterjedhet.

  5.jpg

Hogyan segítünk mi?

 1. Előre Tervezés: Számunkra a határidők fontosak, és az előre tervezett rendelések lehetővé teszik, hogy kielégítsük az egyedi igényeket, még a nagyobb mennyiségek esetén is.

 2. Kommunikáció: Az időben leadott rendelések lehetőséget adnak a folyamatos kommunikációra. Egyeztethetünk részleteket, és biztosak lehetünk abban, hogy minden a tervek szerint halad.

 3. Szakértői Tanácsadás: Ha segítségre van szükséged az ajándékok kiválasztásában vagy tervezésében, szakértő csapatunk mindig rendelkezésedre áll.

  11.jpg

Ne hagyjátok az időt az utolsó pillanatra! Rendeljétek meg időben a varázslatos nőnapi céges ajándékokat, és tegyétek különlegessé ezt a napot a csapatotok számára!

#Nőnap #CégesAjándék #IdőbenRendelj #EgyediAjándékok #LépjMozgásbaMost #lollipopreklam

 

Keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki - Reklámtetoválás

A Céges ajándék varázsa: Hűség, Megtartás és Siker! 💼 💖

Egy kis figyelem, egy kis szeretet – néha ennyi kell ahhoz, hogy a munkahelyi kapcsolatok megerősödjenek és a dolgozók még lojálisabbak legyenek a cégükhöz. Mi, a Lollipop csapata, hiszünk abban, hogy a céges ajándékoknak varázslatos erejük van, amely nemcsak köszönetet fejez ki, de hűségessé és elkötelezetté is teszi a csapatot.

1.jpg

Miért fontos a céges ajándék a dolgozók megtartásában?

 1. Hűség és Közösségépítés: Egy céges ajándék nem csupán egy fizikai tárgy – ez egy gesztus, amely erősíti a közösség érzését és növeli a dolgozók hűségét a cégükhöz.

 2. Megtartó Erő: A kapott ajándék a dolgozók számára értéket képvisel, és ezáltal mélyebb kapcsolatot alakít ki a cég és az alkalmazottak között. Ez a megtartó erő hosszú távon is érezhető.

 3. Cégkép és Munkáltatói Márka: A céges ajándékok azon túl, hogy örömet szereznek, növelik a cég pozitív megítélését, így vonzóbbá téve azt a jelenlegi és jövőbeli alkalmazottak számára is.

Miben segítünk mi, a Lollipop csapata?

 1. Egyedi Ajándéktárgyak: Legyen szó logózott irodaszerről, elegáns noteszről vagy éppen divatos textilről, mi segítünk kiválasztani azokat a tárgyakat, amelyek igazán kifejezik a cég személyiségét.

 2. Kreatív Csomagolás: Az ajándéknak már az előkészítés pillanatában el kell kápráztatnia. Egyedi dobozainkkal és logózott csomagolásunkkal garantáljuk, hogy az első pillantástól kezdve emlékezetes lesz.

 3. Támogatás a Tervezésben: Ha úgy érzed, nehezen döntesz, szívesen segítünk a tökéletes ajándék kiválasztásában és annak megtervezésében.

Lepd meg kolléganőidet idén egy olyan ajándékkal, amely nemcsak köszönetet fejez ki, de hűségessé is teszi a csapatodat. A Lollipop csapata mindig itt van, hogy segítsen a tökéletes ajándék megtalálásában!

#Nőnap #CégesAjándék #Megtartás #Cégkép #MunkáltatóiMárka #LollipopCsapat #AjándékKollégáknak

Keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki - Reklámtetoválás

süti beállítások módosítása