Lollipop Nyomda és Reklám

Jól nyomjuk

A Volvo, az OTP és a Lollipop Nyomda

2019. április 04. - Lollipop Reklám


Hogy mi köze a Volvónak, az OTP-nek és a Lollipop Nyomdának egymás? A történek már több mint fél éve kezdődött, amikor az OTP Nagykövetének válaszotta Sarus-Zsivicza Diána ügyvezetőnket. Ehhez a nagyköveti programhoz csatlakozott a Volvo is, így nekik köszönhetően 1 hónapra mi is élvezhettük a prémium kategóriás autót. A csodaszép autó minden nap büszkén állt a nyomda előtt, rajta a nagyköveti matricával, így gyakorlatilag egymást is reklámoztuk.

Hiszünk benne, hogy egymást segítve mindenki csak több lehet! A Lollipop Nyomda teljes személyzete és vezetősége vallja, hogy a win-win megoldásnál nincs is jobb, így teszünk ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, a bankukkal is.

volvo, marketing, lollipop nyomda, otp, nyomda

volvo, marketing, lollipop nyomda, otp, nyomda

volvo, marketing, lollipop nyomda, otp, nyomda

Illatos reklámajándék – Google


Amikor egy világcég jelentkezik be hozzánk az info-s email címen még mindig megdöbbenünk, de lassan ehhez már hozzá kell szoknunk. A gépeink, munkatársaink feklészülten, energikusan tudnak ma már eleget tenni a legnehezebb, legnagyobb megrendeléseknek is. Sőt! Mivel nem egy hagyományom ügynökség vagyunk, ahol “csak” ötletelnek, azán alvállalkozókat keresnek, ami idő és plusz pénz, így nálunk piaci áron, gyorsan kapnak megoldást az ügyfeleink.

A Goole azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy nőnapra szerené meglepni partnereit. A cél egy az volt, hogy térjünk el a hagyományos reklámédesség és virág volnatól, egy nagyon egyszerű, mégis hangulatos relkámajándékra vágytak. Megkaptuk a darabszámot, és a büdzsét így máris tudunk nekik ajánlani 10-15 terméket, amiből hamar kiválasztották az illatgyergyát a megrendelők.

Ezzel a kávé illatú reklámajándékkal biztosan hosszú órákra okozott boldogságot a Google a partnereinek. 

reklámajándék, logózott ajándék, egyedi ajándék, üzleti ajándék, reklámeszköz, reklám, lollipop

 

Keress minket bátran, ha Te is bevállalnál illatos ajándékot?

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

HBO – reklámcsoki, reklámédesség


Apró csoki, egyedi csokoládé, reklámcsoki, reklámédesség, mini csoki, logós csoki és még számtalan módon keresik az ügyfeleink ezeket a finomságokat. Így tett az HBO is, aki minket választott a reklámcsokik legyártására, hiszen nálunk akár másnapra elkészülnek ezek a mini csokoládék. A titok nagyon egyszerű, az előre alufóliába csomagot csokik, itt a Lollipop Nyomda külön raktárában várják a logókat, így megrendelés után pár órával már elő is kerülnek onnan. Addig a grafikus-nyomdász előkészíti a papírgyűrűket és a kötészeti munkatársak máris készítik nekitek a reklámcsokikat.

Ezért is ismernek minket úgy a piacon, a Lollipop Reklám, ahol a reklámcsoki, céges mini csoki pár nap alatt is elkészül és nem kell rá heteket várni. És azért valljuk be, van az úgy, hogy hirtelen eszünkbe jut, hogy pár nap múlva rendezvény, konferencia, kiállítás, expo és még nincs mit osztogatni?! Ezzel a reklámajándékkal nem is tudsz mellé lőni, hiszen céges reklámtollat minden standon adnak majd, de reklámédesség csak az igazán menő cégeknek van.

Ezeket az egyedi logózott csokikat bátran ajánljuk konferenciákra, expokra, kiállításokra, rendezvényekre illetve akár recepcióra, tárgyalóba is!

 

HBO, reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki, Magyarország

HBO, reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki, Magyarország

HBO, reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki, Magyarország

Ha kedvet kaptál TE isakkor keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

Egyedi spirálfüzet nyomtatás


Mutattunk már nektek felülnyomott logós füzetet. Ennek a keményfedeles füzetnek az egyetlen hátránya, hogy nem lehet a belíveket egyedileg nyomtatni, hiszen ezek a jegyzetfüzetek már készen állnak több színben a raktárban. A megrendelőhöz leginkább passzoló színt kiválasztjuk és máris készülhet az egyedi füzet logózása a borítón.

Ennél a jegyzetfüzet nyomtatásnál viszont volt lehetőség egyedi belív nyomtatásra is. Nyomdai szempontból is nagyon ajánljuk a spirálfüzet nyomtatást, hiszen nagyon gyorsan akár fényképes borítót is tudunk készíteni Nektek felár nélkül. Mivel nem csak nyomtatunk, hanem tervezünk is, csak el kell jönnöd hozzánk, és házon belül kiválaszthatod a papírt, a méretet, a lapszámot és egyeztethetsz a grafikusainkkal egyetlen látogatással.

A füzetborító tervezés során a grafikusaink a megrendelővel együtt gondolkodva tervezik meg grafikát. Itt lehetőség van logó, fotó, de akár egyedi grafikai elhelyezésére is mind a füzetborítón, mind a belíveken egyaránt.

Az ilyen egyedi füzet készítés általában 1-2 héten belül elkészül a grafika véglegesítése után. Érdemes időben leadni a megrendelést, hogy kényelmesen legyen idő a tervezésre, spirálfüzet méretválasztásra is.jegyzetfüzet, céges jegyzetfüzet, egyedi spirálfüzet, logós füzet, Jegyzettömb készítés, írótömb gyártás, jegyzettömb, céges, cégesítve, tervezés, szerkesztés, utángyártás, visszahajló borítós, árajánlat, nyomda, Budapest.

Hol tudod használni a jegyzetfüzetet? 

  • irodában kollégáknál, üzletkötőként
  • ügyfeleknek adhatod
  • tanfolyamon, tréningen
  • adhatod karácsonyi, névnapi ajándékba


egyedi füzet készítés füzet nyomtatás pdf füzet nyomtatás word jegyzetfüzet nyomtatás egyedi fényképes füzet füzetborító tervezés színes füzet nyomtatás spirálfüzet készítés otthon

A spirálfüzet készítés során fontos figyelembe venni, hogy milyen élete lesz majd a jegyzetfüzetnek. Ha nem csak egy konferencián fogják használni, hanem akár több hétig is igénybe lesz véve, akkor érdemes fóliát kérni a céges füzetborítójára. Így sokkal strapabíróbb lesz majd, főleg ha a belíveken is vastagabb papírt választunk.

egyedi füzet készítés füzet nyomtatás pdf füzet nyomtatás word jegyzetfüzet nyomtatás egyedi fényképes füzet füzetborító tervezés színes füzet nyomtatás spirálfüzet készítés otthon

jegyzetfüzet, céges jegyzetfüzet, egyedi spirálfüzet, logós füzet, Jegyzettömb készítés, írótömb gyártás, jegyzettömb, céges, cégesítve, tervezés, szerkesztés, utángyártás, visszahajló borítós, árajánlat, nyomda, Budapest.

Keress minket bátran, ha Te is szeretnéd a saját logód látni egy spirálfüzet nyomtatás során!