Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

5 húsvéti dekorációs tipp

2011. április 04. - Lollipop Reklám

 

Babafotó 

Rendezvényfotózás

Meghívó nyomtatás, tervezés

 

Közeleg a húsvét itt az ideje feldíszíteni otthonunkat, kertünket. Íme, néhány ötletes húsvéti dekorációs tipp!

A húsvét kicsik és nagyok számára is egy csodás ünnep, hiszen ekkor már kint tavasz van, csicseregnek a madarak, süt a nap, így természetes. hogy szeretjük a húsvét minden napját.

Érdemes feldíszíteni otthonunkat is, hiszen annyi szép színes virág és apró húsvéti dekorációs ötlet közül választhatunk, és főleg a gyerekek és a hozzánk érkező vendégek miatt is érdemes csinosítani környezetünket.

Tulipános ládikó - Húsvéti dekoráció

Vegyünk egy hosszúkás faládát, amelynek a belseje ki van bélelve, majd helyezzünk el benne cserepes tulipánokat. A láda másik felét béleljük ki fűvel, de akár cserépbe vethetünk búzát is, majd közé ültessünk el néhány tojást és húsvéti dekorációt.


Díszítsük fel kertünket! Húsvéti dekoráció

A kert vagy az erkély is ideális lehet a húsvéti dekorációhoz. Vásároljunk néhány nagyobb húsvéti papír nyuszit, vagy színes szélforgókat és díszítsük fel a fákat, bokrokat, kertet vagy az erkélyt.


Cserepes húsvéti dekoráció

Vegyünk, egy nagyobb kerámia tálat majd ültessünk bele néhány kisebb virágzó színes cserepes dísznövényt.

A földet takarjuk el zöld mohával, majd helyezzünk el néhány húsvéti dekorációt, mint pl. tojásokat, nyuszti, vagy tollakat. Ne felejtsük el néha öntözni a növényeket.


Húsvéti fészkek, húsvéti dekoráció

Kreatív hobbiboltban szerezzünk be néhány kisebb vagy akár nagyobb fészek formájú alapot, béleljük ki zöld mohával, majd töltsük meg tojásokkal, csibékkel, és ezeket helyezzük el a lakás különböző pontjain.


Kerti összeállítás, húsvéti dekoráció

A kertbe vagy a teraszra is készíthetünk egy ilyen kedves húsvéti dekorációt, amelyhez szükségünk lesz egy nagyobb cserépre, és néhány tavaszi cserepes virágra.

A cserép alját béleljük ki, és a növényeket cseréppel együtt helyezzük el egymás mellé, így később kilehet őket ültetni a kertbe. Tegyünk a cserépbe tavaszi kankalint, százszorszépet, és más tavaszi virágokat, majd az egészet dekoráljuk nyuszival, csibével tojásokkal és barkával.


A növényeket lehetőleg még bimbós állapotban helyezzük el, hogy a virágzási idő kitartson húsvétig. Ha vége az ünnepnek ültessük ki a növényeket a kertbe.

Forrás: viragcenter.hu

 

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr892798443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása