Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

GreenGold – logótervezés

2013. január 02. - Lollipop Reklám

logó egy cég, szervezet vagy szolgáltatás egyedi, jól felismerhető, azonosításra szolgáló jele. A logó elsődleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmű jelölés megkönnyítve a tájékozódást a piac szereplői között. A logó lehet egy szöveges felirat, a szolgáltatás vagy cég neve, akár szlogennel, vagy tartozhat hozzá valamilyen grafikai ábra, embléma is.

Utóbbi esetben magát az ábrát használhatják önmagában is, a nevet elhagyva, hiszen egy kellően bejáratott, ismertté tett márkajelzés a cég nevének feltüntetése nélkül is egyértelműen jelölhet, például a közismert Adidas (három levél), Nike(pipa), Puma emblémák, de ide tartoznak a nagy autómárkák is: Audi, Mercedes, Toyota. -  állítja a Wikipédia, de mi ennél még többre törekszünk. 

 

Ennek szellemében készítettünk a GreenGold logótervét is, íme az 5 átadott terv. Most a megrendelőn múlik, melyik tervet szeretnél használni a későbbiekben.

 

Profi megjelenés, művészi logótervezés | részletek. Jól választ, hogyha profi, ... rólunk mondták. logótervezés. Logótervezés első lépése az ajánlatkérés.

 

 

 

logók 

100  
logó készítés 
100  
logó készítő 
60  
logó készítő program 
50  
logó tervezés 
45  
google logó 
45  
facebook logó 
35  
operátor logó 
35  
logó tervező 
30  
logó pályázat 
30  

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr204992430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása