Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Egy szelet szalámi cédét kérnék!

2013. február 13. - Lollipop Reklám

Zenét sem láttunk még kicsit bizarr módon étel köntösbe bújtatva - mindezidáig. Illetve egészen pontosan 2011. elejéig, amikor is egy litván művészeti galéria és kreatív műhely, a Mother Eleganza dolgozott egy zenei formáció (Shidlas) új lemezének külső megjelenésén. A Saliami Postmodern című anyag némi élelmiszeripari jellegű, vizuális tuning kíséretében jelent meg - igazából engem nem is érdekel, milyen maga a zene, sőt, utána sem keresek, nehogy elrontsa őszinte elismerésemet.. Minimalista design, és telitalálat!

cdnyomtatás design.jpgsal02.jpgsal03.jpg

Akárcsak az igazi.. nyamm:

sal04.jpgsal05.jpg

Ha megkívántátok ezt a szalámi lemezt, akkor írjatok nekünk, mert szívesen készítünk bármilyen, általatok megálmodott cd vagy dvd borítót - akár ugyanígy, cd vagy dvd nyomtatással egybekötve!

Tel: 06 30 60 50 296

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.kreativepiteszet.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr335077802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása