Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Reklámajándék orvosoknak

2014. február 03. - Lollipop Reklám

Talán sokan úgy gondolják, hogy az orvosoknak, ápolóknak a betegek által terjesztett pozitív szájreklámok elég ahhoz, hogy egyre többen megismerjék és felkeressék őket. A szájreklám is nagyon hasznos, de tehetünk többet is azért, hogy szakmai hírnevünk egy-két apró, de ötletes marketingfogással minél több emberhez juthassunk el. A kis reklámajándékok nagyban hozzájárulnak az orvosi marketinghez.

.

Az orvosi reklámajándékok kapcsán meg kell vizsgáljuk, hogy mi jut először az emberek eszébe, ha orvoshoz, orvosi rendelőbe vagy korházba kell menniük. A legtöbb embernek a betegség és az esetleges fájdalom mellett a gyógyszer az, ami eszébe jut. Orvosként ragadjuk meg ezt a statisztikát reklámozzuk magunkat gyógyszeradagoló reklámajándékon. Nevünket, elérhetőségünket és szakterületünket feltüntetve a doboz tetején nemcsak praktikus aprósággal kedveskedhetünk betegeinknek, de egyben megoldhatjuk ezzel a kis figyelmességgel a saját, személyes vagy klinikánk esetleg magán rendelőnk reklámját, azaz egészségügyi marketingjét is. A gyógyszeradagoló reklámajándékot bárkinek adhatjuk, kortól és nemtől függetlenül, hiszen rendkívül sok színben és formában lehet logózni és megrendelni őket. A sok variáció közül mi segítünk kiválasztani a legjobb megoldást, keress meg minket és kérj árajánlatot!

 

gyógyszeradagoló, reklámajándék, orvosi reklám

Még több gyógyszeradagolóért látogass a webshopunkra!

http://lollipopajandek.hu/category.php?id_category=42650

 

 

A gyógyszeradagolók mellett kreatív formájú tollakat is elláthatunk névvel és elérhetőséggel, ami szintén nagyon hasznos reklámajándék lehetőség. Tollat mindenki használ, így biztosan minden emberhez eljuthatunk. Az ötletes kapszula vagy injekciós fecskendő alakú toll mindenkinek tetszeni fog, és az is biztos, hogyha baj van, mindenkinek eszébe is fog jutni az a bizonyos toll, amin megtalálhatja a doktor nevét és elérhetőségét. A reklámajándékok fontos részét képezik a marketingnek, és nem szabad az orvosoknak sem erről megfeledkezniük, hiszen létező fogalom az orvosi marketingKérj bátran árajánlatot tőlünk az ötletes reklámtollakra is!

 

tollak, reklámajándék, orvosi reklám

 

Még több ötletes tollért látogass a webshopunkra!

http://lollipopajandek.hu/category.php?id_category=42650

 

Ha még mindig ötletesebb reklámfelületet szeretne, akkor helyezzen el rendelőjében olyan figurás jegyzet vagy névjegykártya tartót, amely kis doktor vagy nővér formájú. A betegeknek pedig ajándékozhat ugyan ilyen formájú stressz oldót is, mint reklámajándék.

 

orvosi reklám, reklámajándék, jegyzettartó, stresszoldó

Még több kreatív reklámajándékért látogass a webshopunkra!

http://lollipopajandek.hu/category.php?id_category=42650

 

Az egészségügyben dolgozók mindig tekinthetnek reklámfelületként egy elsősegélykészletre vagy akár még a ragtapaszokra is. Az elsősegélycsomagok dobozára, a ragtapaszoknál pedig magára a tapaszra helyezhetjük el a klinika, kórház vagy az orvos nevét és elérhetőségét. A logózott, elérhetőséggel ellátott ragtapaszok és elsősegélycsomagok így egy csapásra reklámajándékok lesznek, amik akár több évi reklámot jelentenek.

 

elsősegély csomag, reklám, reklámajándék, orvosoknak reklám

Még több elsősegélycsomagért látogass a webshopunkra!

http://lollipopajandek.hu/category.php?id_category=42650

 

Ne bízd a véletlenre és csupán a betegeidre a saját vagy a klinikád reklámját. Az ötletes és praktikus reklámajándékok között biztosan megtalálod azt, ami a te rendelődben is megállja a helyét. A logózott tollakkalnévvel ellátott gyógyszeradagolókkal vagy az aranyos, figurás stressz oldókkal biztosan egyre több és több páciens fog felkeresni. Reklámozd hát magad tudatosan reklámajándékokkal és legyél Te a legjobb az egészségügyi marketing világában is!

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, akkor további reklámajándék ötletekért böngészd webshopunkat vagy kérj árajánlatot!

Tel: 06 30 60 50 296


Egyéb weboldalaink:

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr985796712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása