Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Betűkivágás

2016. március 03. - Lollipop Reklám

A betűkivágás egy olyan precíz dekorációs eszköz, amelynek segítségével a vállalkozás reklámozását elősegíthetjük. Használhatjuk a kivágott betűket a kirakat dekorációjához, különböző táblák feliratozásánál. Ez a legegyszerűbb megoldás, hiszen úgy működik, mint egy öntapadós matrica. Tartós és hatásos reklámeszköz. 


arial, betűkivágás, Lollipop reklám és nyomda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, reklám, reklámeszköz, Budapest, Óbuda nyomda
Kirakat, mint reklámeszköz

A kirakat legfőbb előnye, hogy állandó kapcsolatban áll a vevővel, aki akarva-akaratlanul sem tudja elkerülni a látnivalókat. A  nézelődő saját igényei szerint tud informálódni az őt érdeklő árukról. Nagyszerű választás lehet a kirakatra felragasztott matrica, amely pl. az aktuális akciókról, kedvezményekről tájékoztat. Az értékesítés helyének közvetlen közelében érvényesül.
kedvezmény, betűkivágás, Lollipop reklám és nyomda, nyomda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Óbuda nyomda, Budapest nyomda, reklámeszköz, hatás
A kirakat felhívja magára a figyelmet és olyan hatást ér el a szemlélődők fejében, hogy azok emlékezzenek a látottakraAzonnali késztetést és impulzushatást érhetnek el a kirakatba ragasztott információjellegű tájékoztatók, vagyis a szemlélődő nem csak végigméri a bolt kínálta lehetőségeket, hanem esetlegesen be is fog lépni az üzletbe és körül fog nézni, majd vásárolni fog.

summer sale, leárazás, kedvezmény, akció, Lollipop reklám és nyomda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Budapest nyomda, Óbuda nyomda, reklámeszköz, matrica
Azonban a kirakatba ragasztott információs táblákon kívül a céges autót is lehet dekorálni. Nagy távolságot jár be, így sok helyre eljuthat az autóra felragasztott üzenet és számos embert elérhet a tájékoztatás. Nem csak tájékoztató jellege lehet, hanem az autó megjelenését is feldobhatja és egyfajta imázs, előzetes vélemény alakul ki a leendő célcsoport körében az adott cégről.

flotta autó dekorálás, autómatrica, autódekoráció, autómágnes, céges autó, autódekor,, flotta autó dekorálás, autómatrica, autódekoráció, autómágnes, céges autó, autódekor, betűkivágás, Lollipop reklám és nyomda, digitális nyomtatás, Budapest nyomda, Óbuda nyomda, reklámeszköz

Ha még többet szeretnél megtudni a céges autómatricákról, illetve a kirakatokra ragasztott matricákról, akkor olvasd el ezt a cikkünket is.
Ajánlatkérés, megrendelés esetén írj nekünk bátran a következő címre: info@lollipopreklam.hu

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296
Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr208439202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása