Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Keményfedeles prémium füzet és toll

2018. november 26. - Lollipop Reklám


Ha igényes céged van és szeretnél Te is igényes ügyfeleket kiszolgálni, akkor nem érheted be a legolcsóbb megoldással. Azokkal a szóróajándékokkal, amin a logónk is szerepel saját magunkról árulkudunk, ezért érdemes a saját szintünknek megfelelő reklámajándékot választani.

reklámajándék, jegyzetfüzet, jegyzettömb, emblémázott üzleti ajándék

logózás, reklámfüzet, prémium füzet, fém reklámtoll, gravírozott

 

logózás, reklámfüzet, prémium füzet, fém reklámtoll, gravírozott

Amikor megszületik egy cég életében az elhatározás, hogy egyedi jegyezettömböt, jegyzetfüzetet szeretne, akkor kezdődik igazán a munka. A Lollipop Nyomda marketingesei segítenek kitalálni, hogy logós spirálfüzet, fejben ragasztott jegyezttöm vagy akár ilyen igazán exkluzív keményfedeles logós jegyzetfüzet készüljön az adott cégnek.

Ezeket az egyedileg készített jegyzetfüzeteket ajándékozhatjuk kollégáknak, de nagyon büszkén tovább is adhatjuk céges ajándékként, hiszen prémium kategóriás reklámajándékról van szó.

Jegyzettömb készítés, írótömb gyártás, céges, jegyzettömb, cégesített

logózás, reklámfüzet, prémium füzet, fém reklámtoll, gravírozott

Ugye Te sem ragadtál le az unalmas műanyag tollaknál? Kérj árat erre az igazán igényes jegyzetfüzetre és add át büszkén az ügyfeleidnek! 

 

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr2314394498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása