Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Kreatív csomagolás

2018. november 26. - Lollipop Reklám

A csomagolástervezés igazi művészet és ezt talán már nem is vitatják sokan. Ha megszületik egy termék ötlet, akkor csak utána jön a java legyen szó élelmiszerről, ékszerről vagy akár egy illatról. Egy egyedi illatot felöltöztetni igazán nem egyszerű feladat.

 

Először meg kellett találnunk a szobaillatosítóhoz megfelelő üveget. Majd a pálcikákat és végül a dobozt. A dobozgyártás már rutinfeladat egy nyomdának, de a tervezés igazán különleges is lehet, mint a mi esetünkben. Egy hagyományos nyomda nem is vállal el tervezést, csak a kész kapott anyagot nyomtatja ki nektek. Ha nem szeretnél külön grafikushoz, csomagolástervezőhöz és nyomdához járni, akkor a legjobb oldalt olvasod éppen.

A rövid videónkban kiderül, milyen nehézségekkel küzdöttünk és milyen frappáns megoldásokkal álltunk elő megrendelőinknek.

Ha neked is csomagolási nehézséged támad, akkor keress minket bátran, hiszen mi nem csak nyomda vagyunk, de ötletelünk, tervezünk és házon belül meg is valósítjuk álmainkat. 

 

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr2314394516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása