Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Egyedi spirálfüzet nyomtatás

2018. december 10. - Lollipop Reklám


Mutattunk már nektek felülnyomott logós füzetet. Ennek a keményfedeles füzetnek az egyetlen hátránya, hogy nem lehet a belíveket egyedileg nyomtatni, hiszen ezek a jegyzetfüzetek már készen állnak több színben a raktárban. A megrendelőhöz leginkább passzoló színt kiválasztjuk és máris készülhet az egyedi füzet logózása a borítón.

Ennél a jegyzetfüzet nyomtatásnál viszont volt lehetőség egyedi belív nyomtatásra is. Nyomdai szempontból is nagyon ajánljuk a spirálfüzet nyomtatást, hiszen nagyon gyorsan akár fényképes borítót is tudunk készíteni Nektek felár nélkül. Mivel nem csak nyomtatunk, hanem tervezünk is, csak el kell jönnöd hozzánk, és házon belül kiválaszthatod a papírt, a méretet, a lapszámot és egyeztethetsz a grafikusainkkal egyetlen látogatással.

A füzetborító tervezés során a grafikusaink a megrendelővel együtt gondolkodva tervezik meg grafikát. Itt lehetőség van logó, fotó, de akár egyedi grafikai elhelyezésére is mind a füzetborítón, mind a belíveken egyaránt.

Az ilyen egyedi füzet készítés általában 1-2 héten belül elkészül a grafika véglegesítése után. Érdemes időben leadni a megrendelést, hogy kényelmesen legyen idő a tervezésre, spirálfüzet méretválasztásra is.jegyzetfüzet, céges jegyzetfüzet, egyedi spirálfüzet, logós füzet, Jegyzettömb készítés, írótömb gyártás, jegyzettömb, céges, cégesítve, tervezés, szerkesztés, utángyártás, visszahajló borítós, árajánlat, nyomda, Budapest.

Hol tudod használni a jegyzetfüzetet? 

  • irodában kollégáknál, üzletkötőként
  • ügyfeleknek adhatod
  • tanfolyamon, tréningen
  • adhatod karácsonyi, névnapi ajándékba


egyedi füzet készítés füzet nyomtatás pdf füzet nyomtatás word jegyzetfüzet nyomtatás egyedi fényképes füzet füzetborító tervezés színes füzet nyomtatás spirálfüzet készítés otthon

A spirálfüzet készítés során fontos figyelembe venni, hogy milyen élete lesz majd a jegyzetfüzetnek. Ha nem csak egy konferencián fogják használni, hanem akár több hétig is igénybe lesz véve, akkor érdemes fóliát kérni a céges füzetborítójára. Így sokkal strapabíróbb lesz majd, főleg ha a belíveken is vastagabb papírt választunk.

egyedi füzet készítés füzet nyomtatás pdf füzet nyomtatás word jegyzetfüzet nyomtatás egyedi fényképes füzet füzetborító tervezés színes füzet nyomtatás spirálfüzet készítés otthon

jegyzetfüzet, céges jegyzetfüzet, egyedi spirálfüzet, logós füzet, Jegyzettömb készítés, írótömb gyártás, jegyzettömb, céges, cégesítve, tervezés, szerkesztés, utángyártás, visszahajló borítós, árajánlat, nyomda, Budapest.

Keress minket bátran, ha Te is szeretnéd a saját logód látni egy spirálfüzet nyomtatás során!

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr8014468560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása