Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Tapétázunk betonozás helyett

2018. december 10. - Lollipop Reklám

Nagy kedvenceik a bevállalós ügyfelek. Igazán nagy öröm olyan megrendelőkkel dolgozni, akik el mernek rugaszkodni a hétköznapi megoldásoktól. Az Asa építőipari cég beton elemek gyártásával foglalkozik, így érthető volt a gondolat, hogy legyen beton fal a tárgyalóban is.

Mi sajnos betonozni nem nagyon tudunk, de egyedi tapétákat nyomtatni annál inkább. Ennél a munkánál igazán kreatívak lehettünk. A tapéta nyomtatás előtt elkészítettük a grafikát. A tervezés látszólag nagyon egyszerű, de egy ilyen beton minta elkészítése is több órás munka. Még mielőtt az egyedi tapéta nyomtatás elkezdődött volna, még egy pontos méretre is szükségünk volt. Ehhez nagy segítség volt a cég több mérnöke is, akik kéréseink alapján megadták a pontos méretet.

A tapéta tervezés után kezdődhetett a különleges tapéta nyomtatás is. A kollégáink a latex nyomtató segítségével gyorsan kinyomtatták a tapétát, amit ezután már csak méretre kellett vágni tekercsből. A speciális nyomtatónknak köszönhetően környezetbarát festéket tudunk használni, így nem kell aggódnod, hogy káros vegyi anyagot vinnél be az irodába, lakásba. Erről bővebben itt olvashattok: Eco wall

tapéta nyomtatás, tapéta tervezés, különleges tapéta, tapétagyár, fotós tapéta, fotótapéta, tapétaposzter

A fotós tapéta már csak a helyét várta nyomtatás után. Kezdődhetett a mélyalapozás, dekorálás és máris úgy festett a fal, mintha betonból lett volna. Az eredmény megtévesztően hasonlít az igazi betonra, többen odamentek megsimogatni a falat, hogy biztosak legyenek benne ez “csak” nyomtatott tapéta.

tapéta nyomtatás, tapéta tervezés, különleges tapéta, tapétagyár, fotós tapéta, fotótapéta, tapétaposzter

Az egyedi tapéta jól mutat gyerekszobában, irodába, de sok esetben készül 1-1 standra is, kiállításokon, expokon. Több ügyfelünk kereste már ezt a megoldást, hívták már: tapéta nyomtatás, tapéta tervezés, különleges tapéta, tapétagyár, fotós tapéta, fotótapéta, tapétaposzter néven is. Mindegy, hogy hívod, ha egyedi falat szeretnél akkor keress minket még ma! 

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr7914468524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása