Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Logós stresszlabda

2020. november 10. - Lollipop Reklám

2020 elég stresszes, de ha a könyvelésre gondolunk, akkor minden év nagyon stresszes lehet, hacsak nem vagy könyvelő. Mi kreatív cégként nagyon messze állunk a könyveléstől, nem szeretjük az mérleget, az excel táblákat, a kintlévőségeket... de nagyon szeretjük a Szommer Könyvelő Irodát, Szommer Tímeát, aki mindig segít, ha elveszünk. 

Szívből ajánljuk nektek Timiéket, akik amellett, hogy kifogástalan könyvelési munkát nyújtanak, még meg is ajándékozzák ügyfeleiket rendszeresen. Tudják, hogy a reklámajándékok, üzleti ajándékok mindig örömöt okoznak ügyfeleiknek. Fokozott figyelemmel választanak logós ajándékot, hiszen tudják, hogy amin a Szommer felirat van, az a reklámajándék az ő cégüket képviseli. Sikeres, precíz cégként, nem engedhetik meg maguknak, hogy olcsó, silány reklámajándékot válasszanak, így ez a stresszlabda sem tampon nyomással készült, hanem gravírozva. Hogy miért? Mert a stresszlabda, ha csak nyomva van, nagyon gyorsan ledobja magáról a festéket. Ez nem lehet, hanem biztosan így lesz, hiszen nyomkodjuk, dörzsöljük órákon át. 

Nézz szét TE is prémium reklámajándék weboldalunkon. 

Írj nekünk még ma! 

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr7016280478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása