Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Kozmetikai termékek arculat, grafika, matrica

2021. január 18. - Lollipop Reklám


Olyan jó mindig, egy új termék, márka születési pillanatában már ott lenni. Amikor még csak egy ötlet, nincs ruhája sem. A grafikus csapatunk, marketingeseink, a kezdetektől ott voltak a termékfejlesztés során. Végigkísértük a flakonválasztást, a logótervezés, a címketervezés mind-mind a Lollipop Nyomda és Reklám házatáján született meg.

A címketervezés és nyomtatás mindig is közel állt hozzánk, hiszen főleg lányokból áll a grafikus csapatunk, akiknek a női kencék amúgy is a szívügyük. Így elég gyakran kerül hozzánk női kiegészítőhöz tervezési és gyártási feladat, mint az ékszerek, illatszerek, lakásdekorációk.

Látogassatok el Ti is a Pellissima weboldalra, hiszen a termékcsomagolás, címketervezés már csak a hab a tortán. Ha nincs egy minőségi, prémium termék, akkor mit sem ér a grafikus, a nyomda.


címke tervezés, matrica nyomtatás, grafikai tervezés, nyomda
címke tervezés, matrica nyomtatás, grafikai tervezés, nyomda

 

 

 

Van egy szuper terméked? Jól jönne hozzá doboz, címke? Írj nekünk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr2216328922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása