Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

ASA – nőnap

2021. március 22. - Lollipop Reklám


Az ASA Építőipari KFt. régi ügyfelünk, már millió terméket készítettünk nekik. Volt már toll, molinó, roll up, plakát, mappa, hátizsák, munkás póló, munkaruha, kabát szinte felsorolni is nehéz. Csupa-csupa pasis terméket logóztunk már, de végre jöhettek a csajok is! Most kifejezetten nőnapra, céges ajándékozás volt a szempont. Egy építőipari cégnél, kevés nő van, de ez sem akadály, hiszen ezekből a táskákból akár 5 db-ot is meglogózunk nektek.

A lopásbiztos táskánk már nagy siker a cégek körében, sokan választják mint ügyfélajándéknak, mint kollégáiknak ezeket a termékeket. Van olyan lopásbiztos táska, ami igazán csajos! 

Nézd meg a videónkat, ahol TE is biztosan kedved kapsz majd egy példányhoz!

prémium reklámajándék, lopásbiztos hátizsák, exkluzív ajándék, egyedi ajándék, lollipop ajándék, lollipop nyomda, logós termékprémium reklámajándék, lopásbiztos hátizsák, exkluzív ajándék, egyedi ajándék, lollipop ajándék, lollipop nyomda, logós termékprémium reklámajándék, lopásbiztos hátizsák, exkluzív ajándék, egyedi ajándék, lollipop ajándék, lollipop nyomda, logós termékprémium reklámajándék, lopásbiztos hátizsák, exkluzív ajándék, egyedi ajándék, lollipop ajándék, lollipop nyomda, logós termékprémium reklámajándék, lopásbiztos hátizsák, exkluzív ajándék, egyedi ajándék, lollipop ajándék, lollipop nyomda, logós termék

Kedvet kaptál Te is? Írj nekünk!  

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr8016437086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása