Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

1.000 roll up, 3.000 munka óra

2021. szeptember 20. - Lollipop Reklám

A múlt héten elkészült az 1.000-ig rollupunk a HP latex nyomtatónkon a több ezer négyzetméter plakát, autómatrica, molinó mellett. Mert igen, ezek a termékek is ugyanazon a gépen készülnek. 

Megmutatjuk nektek, hogy néz ki egy ilyen "masina", ami minket és persze Titeket már 3 éve naponta kiszolgál. Nagyon szeretjük, hiszen gyorsan nyomtat, nincs száradási idő, mert egyből szárazon jönnek le az alapanyagok, ráadásul környezetbarát. Nincs oldószer, nem károsítjuk a környezetet, a kollégák is biztonságban dolgozhatnak. Szoktátok is mondani, hogy nálunk nincs nyomdaszag. 

ke_pernyo_foto_2022-04-08_19_12_28.png

 

Az 1.000 roll up közel 3.000 munkaóra alatt készült el, ami igazán nagy rálátást adott ennek a terméknek a gyártására. Megosztjuk veletek tapasztalatainkat... 

1. GRAFIKA 

A grafikát két szempontból taglalgatnánk. Első, hogy mi legyen a roll upon? Egy jól eltalált mondat, egy nagyon profi és nagy felbontású fotó. Ennél több nem kell, hiszen nem fogják sem a telefonszámod, sem a címed innen leírni egy rendezvényen sem. Hogy készüljön el a grafika? Minden valamire való nyomdának van grafikai segédlete, amit a legjobb ha elkérsz. Minden nyomatató, Gyek (gyártás előkészítő), gyártásvezető, gépmester máshogy van összerakva, máshogy tudunk mosolyt csalni az arcukra. A Lollipop Nyomda grafikai segédlete itt található. 

2. GYÁRTÁSI IDŐ

Tegyük fel, hogy árat kérsz hétfőn roll upra. Jó esetben még aznap visszakérdez a nyomda, hogy mekkora méretet szeretnél, és az sima vagy exkluzív roll up legyen. Vagy, ahogy mi is tesszük küldünk egy linket, ahol látsz minden méretre árakat. Ezután jön kedden-szerdán a grafikai egyeztetés, majd a tényleges gyártás. A mi gépünk szerencsére eleve felhasználásra készen adja át az alapanyagot, de az esetek 90 %-ban van száradási idő, ami akár 24 óra is lehet. Ezt persze, ha nincs telítve a gép, lehet csökkenteni. Ha jó grafikát kapunk akár 4-6 órán belül is lehet roll upod! 

roll-up.jpeg

3. MINŐSÉG

5 éve ugyanonnan vásároljuk a roll up szerkezeteket. Amikor jelezzük, hogy valami nincs készleten, akkor igen, be tudnánk szerezni máshonnan is, de nem ismerjük a gyártót, a roll up szerkezet minőségét. Így inkább maradunk a jól bevált Európai roll up szerkezet gyártónál, ami lehet, hogy 10-15%-kal drágább, de 1-2 év múlva még mindig szerkezet lesz. Aztán jön ugye a nyomat! Még ha szeretnénk sem tudunk utángyártott, kínai festéket használni a nyomdaképeinkben, hiszen a legöregebb gép is alig 3 éves. Gyári festékkel, szuper gépmesterekkel, olyan roll up, molinó, plakátot tudunk nyomtatni, ami varázslatos színeivel biztosan téged is rabul ejt majd. Szoktunk mondani, hogy tedd a mi nyomatunk egy régi versenytárs nyomata mellé és látni fogod milyen élénkek, a színek és még a modell szempillája is látszik (persze, ha jó fotót kapunk). 

Mi is tévedünk! 

Bátorkodtuk megnézni milyen reklamációk érkeztek! 4 roll up szerkezet adta meg magát az 1.000 db-ból, amit vagy javítottunk, vagy cseréltük az egész roll upot nyomattal együtt. 2-szer teljesen más grafikát nyomtatunk, egyszer a régiét az ügyfélnek, egyszer pedig köze sem volt a megrendeléshez, egyszerűen rossz a kattintás volt. Szerencsére átvételkor észrevett a megrendelőnk és nem a rendezvényen szembesült vele, hogy nem csapágy, hanem kutyakozmetika van a roll upján. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5216694654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása