Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Construmát megjárva mondom...

2022. április 11. - Lollipop Reklám

Az első igazán nagyszabású kiállítás volt a múlt héten a Hungexpon. 26 ügyfelünk volt kinn, meg persze mi is elmentünk megnézni mit nyomtattunk, logóztunk nekik az elmúlt hetekben. Tudjuk mire van szükséged, és erre összetettünk neked 3 csomagajánlatot is. 

Logós táska, reklámcsoki, reklámvíz

 

Aki először ad reklámtáskát, azt a céget reklámozzák majd a sétálgatók. Ha tetszik, ha nem... Csak gondolj bele milyen jó lesz majd, amikor a konkurencia reklámtáskájával sétálnak a Te standodra is. Akkor kicsit rosszul érzed majd magad, hogy nem választottál, egy menő bevásárlótáskát tőlünk. Mi szóltunk! 

Továbbra is van két csali, amivel oda tudod vonzani látogatókat a reklámcsoki és a reklámvíz. Enélkül el ne indulj, de tényleg! 

photo-2017_-11_-29_-10-11-50.jpg photo-2018_-04_-23_-19-20-07.jpg img_2687.jpg

 

Kiállítási csomag

kia_lli_ta_s_csomag_copy.jpg

Az árak nettó árak, a reklámvíz és reklámcsoki színes logózását, a táska 1 oldalon, 1 színnel történő logózását tartalmazza. 

Ír meg melyik csomagot szeretnéd ide: info@lollipopreklam.hu 

 

Telefon: +36 20 50 80 329

 Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr4917804567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása