Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

A logós póló, az nem munkás póló!

2022. április 21. - Lollipop Reklám

Mi is gyártó cég vagyunk, a nyomdában, logózó műhelyben, de még a dekorosok esetében is fontos, hogy jól megválasszuk a munkaruházatot. Ezért mielőtt céges ruhát választunk fontos, hogy gondoljuk végig, mire is lesz használva az a logós póló, munkakabát, kantáros nadrág. Nem mindegy, hogy egy pólóban a kolléga egész nap egy építkezésen, egy gép mellett vagy egy pult mögött dolgozik. 

Amikor valaki megkeres minket, hogy szeretne céges ruhát, logós textileket rendelni, mindig ez az első kérdésünk. Csapatépítőre, játszani kell vagy fizikai dolgozóknak, egész napos, napi munkára? Más típust fogunk ajánlani, mind a két esetre. A fizikai dolgozók céges ruhái esetében az elsődleges funkció a kényelem, tartóság és a megfelelő munkavédelem. Ha megvan a megfelelő dolgozói póló, akkor a logózásra, nyomtatásra is kiemelt figyelmet szentelünk, hiszen a napi szinten hordott logózott póló, hetente akár többször is megjárhatja a mosógépet. 

 

asa_ce_ges_po_lo.jpeg

Munkaruha katalógus 

Szeretnél Te is tartós és jó minőségű logós pólót?  

 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Web: Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5917800589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása