Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

10+1 névjegykártya-tény és statisztika, amelyet minden cégtulajdonosnak tudnia kell

2022. június 01. - Lollipop Reklám

A névjegykártyák mindig is fontos részét képezték a professzionális hálózatépítésnek, és ez lesz a jövőben is, függetlenül attól, hogy mennyit fejlődik a technológia.

2021-es felmérés szerint, ma Magyarországon, 137,4 telefon előfizetés jut 100 lakosra. Mégis 1 millió darab feletti névjegyet nyomtatunk ki minden évben a Lollipop Nyomdában

 

Amikor üzleti konferenciákra, szemináriumokra, rendezvényekre megyünk, ez az egyik első dolog, ami segít megtörni a jeget a potenciális ügyfelekkel.

Ma 15 meghökkentő névjegykártyás tényt és alátámasztó statisztikát osztunk meg veletek, amelyek alátámasztják a névjegykártya életképességét még 2022-ben is. 

7 Tipp: Milyen Információkat Tegyél Fel a Névjegykártyádra

 

  1. A névjegykártyákat közel 600 éve használják, a legkorábbi felhasználást a 15. századi Kínában tapasztalták.
  2. Egy felmérés szerint egy cég összértékesítése 25%-kal nőtt, minden 2000 kiosztott névjegykártyához képest.
  3. Egy színes névjegykártyát 10- szer hosszabb ideig tartsanak meg, mint egy normál fehéret.
  4. Valójában egy igényes, minőségi névjegykártyátt 1000%-kal nagyobb tartanak meg, mint egy olcsó, silány, esetleg házi nyomatot. 
  5. A Black Astrum Signature Cardvilág legdrágább névjegykártyájának számít, kártyánkénti nyomtatási költsége 1500 dollár.
  6. Koreában nem tartják jónak, ha túl sokáig tart egy névjegykártya elolvasása.
  7. A Statistic Brain Research Institute jelentése szerint az emberek 72%-a a névjegykártyái minősége alapján ítél meg egy céget vagy egy személyt.
  8. Az emberek 39%-a nem köt üzletet egy céggel, ha „olcsónak tűnő” névjegykártyájája van, állítja a Statistic Brain Research Institute jelentése.
  9. A kisvállalkozások tulajdonosainak közel 60%-a úgy véli, hogy a névjegykártyák elengedhetetlen eszközei vállalkozásuk fejlődéséhez.
  10. A másik tény, hogy a cégtulajdonosoknak meg kell fontolniuk névjegykártyáik hatékony használatát, az az kinek adjuk oda. A címzettek 63%-ának átadásakor nincs szüksége épp az adott szolgáltatásokra

+1. Az Arial, a Helvetica és a Time New Roman a három leggyakrabban használt betűtípus névjegykártyák nyomtatásához. Na nem a Lollipopnál, mi ennél kreatívabbak vagyunk! 

 

Szeretnél Te is igényes névjegyet? Írj nekünk! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Web: Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr4917845775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása