Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

25 gyönyörű színkombináció

2022. június 01. - Lollipop Reklám

A design életre keltésének egyik kulcsa a megfelelő színkombináció kiválasztása.

Akár egy lélegzetelállító tájhoz, egy romantikus naplementéhez vagy egy színekben pompázó dinamikus jelenethez kötődő érzéseket próbálunk felidézni, gyakorlott szemre van szükség ahhoz, hogy összehozzuk a tökéletes árnyalatokat.

Annak érdekében, hogy időt és fáradságot takarítsunk meg az ideális színkombináció keresésében, összeállítottunk egy listát azokról a gyönyörű színsémákról, amelyeket bármelyik projektedben használhatunk. 

A Lollipop Grafikai Stúdiója pedig segít neked, hogy minden elképzelésed egyedileg megtervezze, legyen szó katalógusról, roll upról, névjegyről... 

Frissítenéd Te is a céges megjelenésed? Inspirálódj majd keresd fel a Lollipop Grafikai Stúdiót, ahol profi grafikusok veszik kezükbe a Te céged megjelenését is. Majd a Lollipop Nyomda kinyomtatja neked az elkészült grafikai terveket. Ha még ez sem lenne elég, akkor a Lollipop Reklám a teljes marketingedben is mögéd áll. 

 

 Írj nekünk!

Email: info@lollipopreklam.hu 

 

 

1. Kék naplemente

1

Az élénk sárgák és narancsok keveréke egy sötét, közepes kékkel és egy erős narancssárgával vonzó kombinációvá teszi ezt  a színhasználatot szinte minden dizájnhoz, amelynek energiát és vitalitást kell üzennie.

2. Klasszikus és retro

2

A többnyire sötét színek kombinációja – a sötét szürkés ciántól a közepesen sötét vöröstől a sötét narancsig – ideálissá teszi ezt a kombinációt a visszafogott megjelenéshez. Az egyszerűbb mintákhoz választhatja azt is, hogy csak a legjobb három színt használja.

3. Csillogó kékek és zöldek

Színkombinációk

Itt az erős és élénk kékek egy lágy sárga és telítetlen sötétnarancs keveréke található, amely ideális, ha valami izgalmasabb és dinamikusabb dologra vágyik, mint a tipikus kék és barna.

4. Naplemente egy mocsár felett

4

A telítetlen sötétkék és a lágy sárga, valamint az élénk narancs és a vörös keveréke színes kombinációvá teszi ezt a könnyed, fiatalos témákhoz.

5. Mediterrán Blues

5

A szürkéskék tökéletes kombinációja a telítetlen sötétkékkel és egy sor barna színnel olyan érzéseket ébreszt, amelyek ehhez a varázslatos és titokzatos mediterrán környezethez kapcsolódnak. Ideális utazáshoz vagy természethez kapcsolódó designokhoz.

6. Egzotikus orchideák

6

Sötét cián és élénk narancs egészít ki egymást – tökéletes a színes, élénk dizájnhoz. Kiválaszthathatod a dizájnjához leginkább illő színeket is, például a felső sötétkékeket és a narancsot kiemelő színként.

7. Kifinomult és nyugodt

7

Ez a színkombináció elég sokoldalú ahhoz, hogy különféle tervezési projektekben használható legyen, ahol a kifinomult elegancia a fő csapásirány. 

8. Bíbor és sárga

8.1

A bíbor színek, élénk sárga és olíva tónussal kombinálva frissítő és szokatlan palettává varázsolják a printek megjelenését. Szépségiparban kiválóan használható színkompináció. 

9. Kék hegycsúcsok és felhők

9

Ez a kék színválaszték a sötétsárgával és a világos szürkésrózsaszínnel kombinálva sokoldalú színösszeállítássá teszi, amely tökéletes a professzionális és konzervatív dizájnokhoz.

10. Narancssárga naplemente

10

A sötétrózsaszín és a sötét telítetlen ibolya lágy vörössel és lágy narancssárgával kombinálva élénk és színes palettát hoz létre, amely különféle mintákban használható energia és melegség közvetítésére.

11. Vintage 1950-es évek

11

A klasszikus, retro megjelenéshez, amely egy kis nosztalgiát kelt. Grafikusok kedvelt színkombinációi ezek, főleg a nyári tervezésekhez.

12. Élénk és retro

12

A piros, rózsaszín és élénk narancssárga eredeti keveréke teszi ezt a palettát sokoldalú és szemet gyönyörködtetővé, amelyet többféleképpen is fel lehet használni, például az első három szín vagy az alsó három szín alkalmazásával.

13. Díszítő vörösek és sárgák

13

Ez a paletta nagyon sötét vörösből, valamint egy sor sárgából és narancsból áll. Válassz ezek közül a színek közül, hogy merész megjelenést adj a designnak.

14. Türkiz és piros

14

Ez az érett gyümölcs színes képe a kék, a cián és a vörös egyedülálló kombinációját eredményezi. Ha úgy döntesz, hogy egyszerre két vagy három színt keversz és párosítasz, számos palettát készíthetsz a terveidhez, a professzionális hideg színektől a vidámabb, energikusabbakig.

15. Blue Sundew

15

Ez a húsevő növény képe egy sor kék színt eredményez, amelyet sötétvörös és barna tónus egészít ki.

16. Klasszikus 70-es évek

16

Ha valami a 70-es évekre emlékeztetőt keres, sokféle színsémát készíthet a tengerparton cirkáló Volkswagen lakóautó képével.

17. Gótikus építészet

17

A normandiai katedrálisnak ez a képe ihlette ezt a sémát, amely megfelelő egy menő, ellenőrzött és professzionális tervezéshez.

18. Tüzes vörös táj

18

Ez a felhőkkel körülvett jeges svájci hegy hozza létre ezt a színsémát, amely magában foglalja a feketét és egy sor vöröset.

19. Városi látkép

19

Ha modern megjelenésű, dinamikus színsémát keres, ez a városkép által ihletett paletta egyedülálló színcsoportot kínál.

20. Természetes elegancia

20

Ez a gyönyörű menyasszonyi portré ihlette ezt a harmonikus palettát, amely a formatervezés széles skálájában használható a professzionalizmus és a konzervativizmus vagy a kifinomultság és a természetes elegancia közvetítésére.

21. Nyári áfonya

21

Az ibolya és az erős rózsaszín és sárga színek skálája egyesül ezen a palettán, tele a tavaszi és nyári szezont idéző ​​színekkel.

22. Az öböl dokkján

22

Ezek a tengeri színek ideálisak egy délután hűvösségének és nyugalmának megidézésére az öböl dokkján, "nézve a dagály elgurulását". Mi Magyarországon egy őszi meghívó grafikai tervezéséhez is szívesen használnánk. 

23. Földes zöldek

23

Ezek az olíva és barna tónusok nagyszerűek a fenntarthatósággal, a természettel és a földiséggel kapcsolatos témákhoz. Öko, bio témákhoz kiváló tervezési alap. 

24. Régi autó és kék farmer

24

Íme egy másik egyedülálló kombináció, amely sötétkékből és sötétzöldből áll, lágy sárga és telítetlen sötétvörös színnel.

25. Rengeteg bogyó

25

Ezek a zamatos, több bogyós színek egyszerre, vagy projekttől függően kettő vagy három egyszerre is használhatók. Például csak az első hárommal lehet monokromatikus hatást elérni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr3617845539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása