Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Szurkolj stílusosan és környezetbarát módon - Egyedi tetoválások

Egyedi tetoválás, lemosható tetoválás, ideiglenes tetoválás, kamutetkó, reklámtetoválás

2023. június 06. - Lollipop Reklám

Bemutatjuk nektek a Lollipop Nyomda fantasztikus újdonságát, amely segítségével még emlékezetesebbé tehetitek a sporteseményeket. Tudjuk, hogy a futóversenyek, kosárlabdameccsek, focimeccsek és úszóversenyek izgalmas események, amelyekre szeretnétek örökre emlékezni. Ezért ajánljuk figyelmetekbe az egyedi reklámtetoválásainkat, amelyek ideális kiegészítői lehetnek ezeknek a sporteseményeknek!

sport.jpg

Mi teszi különlegessé a reklámtetoválásainkat? Nos, itt vannak a főbb jellemzők, amikkel garantáljuk, hogy szeretni fogjátok őket:

  1. Egyedi és látványos: Az egyedi tetoválásaink lehetővé teszik, hogy a sporteseményhez kapcsolódó logókat, szimbólumokat vagy szlogeneket varázsoljátok a bőrötökre. Ez nem csak kreatív és egyedi módja annak, hogy kifejezzétek a szurkolást, de lehetővé teszi, hogy az esemény hűséges hívei között egyedülálló közösségi érzést alakítsatok ki.

  2. Tartós és vízálló: Tetoválásaink sokáig fennmaradnak a bőrön, még a vízben sem jönnek le. Így akár úszóversenyen is viselhetitek őket anélkül, hogy aggódnotok kellene a tartósság miatt. A sportteljesítményeteket kiemelő tetoválásaink garantáltan lenyűgözik a többieket is!

  3. Környezetbarát és bőrbarát: Az általunk készített tetoválások ÖKO és környezetbarát anyagokból készülnek, így biztos lehetsz benne, hogy a termékek használata nem ártalmas az emberekre vagy a környezetre. Emellett bőrbarát tulajdonságaiknak köszönhetően kényelmesen viselhetők, anélkül hogy irritációt vagy kellemetlenséget okoznának.

    temporarytattoos_720x720_1_c_20201008155307_0.jpeg

Kérjetek egyedi ajánlatot az info@lollipopreklam.hu e-mail címen vagy keressétek a Lollipop Nyomdát még ma! Grafikus csapatunk segyt az egyedi igények megvalósításában is! 

Tegyetek felejthetetlenné sporteseményeiteket a Lollipop Nyomda segítségével, és emlékezzetek vissza ezekre a különleges pillanatokra örökre!

Keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki - Reklámtetoválás

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5818139922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása