Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Varázsolj emlékezetes pillanatokat gyerek táborotokba - Egyedi tetoválások, pólók és kulacsok a Lollipop Nyomdától

Egyedi tetoválás, lemosható tetoválás, ideiglenes tetoválás, kamutetkó, reklámtetoválás

2023. június 06. - Lollipop Reklám

Végre itt a nyár, és vele együtt érkezik a gyerek táborok ideje is! Ahogy tervezitek az izgalmas és emlékezetes programokat, ne feledkezzetek meg az egyedi tetoválások varázslatáról, amelyek még szórakoztatóbbá tehetik a tábori élményt. A Lollipop Nyomda szeretne segíteni abban, hogy ezek a tábori emlékek örökre megmaradjanak a gyerekek szívében.

ta_bor.jpeg

Mi teszi különlegessé a gyerekeknek szánt lemosható tetoválásokat? Nos, itt vannak a főbb jellemzők, amikkel garantáljuk, hogy a gyerekek imádni fogják őket:

  1. Személyre szabott és vidám: Reklámtetoválásaink lehetővé teszik, hogy a gyerekek kedvenc mintáit, állatokat, vagy akár neveiket viselhessék büszkén a bőrükön. Ezek a személyre szabott és vidám tetoválások garantáltan mosolyt csalnak az arcukra, és emlékezetessé teszik a tábori pillanatokat.

  2. Tartós és bőrbarát: A gyerekek dinamikus életstílusa és a vízparti kalandok sem jelentenek problémát tetoválásaink számára. Tartósak és vízállóak, így a tábori tevékenységek során sem kell aggódniuk, hogy lekopik vagy elmosódik a tetoválásuk. Emellett bőrbarát anyagokból készülnek, így nem okoznak irritációt vagy kellemetlenséget a gyerekek számára.

  3. Környezetbarát és magyar gyártás: A Lollipop Nyomda büszkén magyar, fenntartható családi vállalkozás, és minőségi termékeinket ECO elvek szerint készítjük. Amikor a gyerekek tetoválásait választjátok, támogatjátok a környezettudatos felfogást és a helyi gazdaságot is.

De nem csak a reklámtetoválásokkal lepjétek meg a táborozó gyerekeket! Az egyedi tábor pólók és kulacsok is remek ajándékötletek lehetnek, amelyek még emlékezetesebbé teszik a tábori élményt. A Lollipop Ajándék webáruházban több mint 100 féle kulacs közül választhattok, és az egyedi pólók pedig a tábori csapatotok összetartását és az azonosítást segítik.

Ne habozzatok, keressétek a Lollipop Nyomdát, ha a legjobb minőséget és a leggyorsabb szolgáltatást szeretnétek a nyomdai igényeitekhez. Segítünk nektek kiválasztani a megfelelő tetoválásokat, pólókat és kulacsokat a gyerek táborotokhoz.

ta_bor2.jpeg

Vásárlásaitokkal nem csak a táborozó gyerekeket és szülőket lepitek meg, hanem támogatjátok a Gyermekkórház dekoráció csapatát is, hiszen a bevételünk 1%-a ide kerül.  A www.korhazdekor.hu oldalon megtaláljátok az adományozással kapcsolatos további részleteket is! 

Keressetek minket még ma, és tegyétek különlegessé a gyerek táborotokat a Lollipop Nyomda termékeivel!

Kérjetek egyedi ajánlatot az info@lollipopreklam.hu e-mail címen vagy keressétek a Lollipop Nyomdát még ma! Grafikus csapatunk segyt az egyedi igények megvalósításában is! 

 

Keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki - Reklámtetoválás

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr4618139938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása