Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Gyerekszoba

2011. április 13. - Lollipop Reklám

Babafotó 

Rendezvényfotózás

Meghívó nyomtatás, tervezés 

 

Irigykedve néztem ezeket a gyerekszoba dekorációkat, hiszen a mi korunkban még a sztenderd bútorokat tudtuk esetleg felmatricázni, hogy egyedi és különleges legyen. Ma már nincs két egyforma gyerkeszoba, minden lurkó elképzelése szerint rendezheti be a saját birodalmát. Illetve a szülei elképzelési és pénztárca szerint alakíthatja ki a gyerekszoba dekorációt.

 

Az alábbi képeken Ti is hasznos gyerekszoba ötleteket találtok, amiket bátran alkalmazzatok. A legtöbb bemutatott gyerekszoba bútor egy ügyes asztalos segítségével megvalósítható, és a színek, formák, méretek is bátran variálhatók, így biztos, hogy egyedi lesz az eredmény.

 

1. gyerekszoba ötletek

Nyitott ablaknál is nyugodtan alhatnak a gyerekek, a baldachin távol tartja a nyári rovarokat. Csupán arra kell ügyelnünk, hogy a plafonra szerelt, karikára erősített függöny körbeérje az ágyat.

2. gyerekszoba ötletek

A gyerek kuckó ötletes kialakításával könnyen leköthetjük gyermekünk feles energiáit...
 

3. gyerekszoba ötletek

 

A gyerekek nagyon szeretik, ha a szobájuk zegzugos, beugrókkal tarkított, ami jól kuckósítható.
 

4. gyerekszoba ötletek

 

A könnyed, letisztult, skandináv vonalvezetés, a különböző funkciót betöltő bútorelemek és az élénk színek használata biztos sikerre számíthat a gyerekszobában.
 

5. gyerekszoba ötletek

 

A nagy alapterületű szoba igazi játéktérként szolgál. A színes falakon elhelyezett játékos polc elemek és a gyerekrajzok kiállítása a gyerekek saját stílusával tölti meg a teret. A szimmetrikusan elhelyezett ágyak és a sokfiókos komód akkor is rendezett környezetet mutat, ha a játék hevében minden a feje tetején áll.
 

6. gyerekszoba ötletek

 

Mesébe illő bútorokból áll a klasszikus gyerekszoba, melyben a világos színek harmonikus, vidám hangulatot teremtenek.
 

7. gyerekszoba ötletek

 

Üde színek, műanyag térelválasztók, neonszínekben játszó berendezési tárgyak, életerőt és vitalitást sugároznak. A tinédzserszoba kreativitásra és jókedvre ösztönzi lakóit.
 

8. gyerekszoba ötletek

 

A modern gyerekszoba meghatározó színt kapott: merész választás a nagy felületre a zöld. A fabútorok használata meleg hangulatot varázsol a gyerekkuckónak.
 

9. gyerekszoba ötletek

 

Minden együtt van, ami egy gyerekszobához szükséges: a lemosható, színes bútorok, sátortető az ágyra, hogy a kicsik kedvük szerint kuckózhassanak. A piros és sárga színkombináció vidám hangulatú, a könnyen mosható laminált padló praktikus választás.
 

10. gyerekszoba ötletek

 

 

11. gyerekszoba ötletek

 

Rendkívül praktikus a sok-sok tárolóval ellátott modul polcrendszer. A kihúzható műanyag tárolók lemoshatóak és cserélhetőek. A piros-kék-zöld összeállítás elsősorban a fiú gyerekek kedvence.
 

12. gyerekszoba ötletek

 

A rózsaszín műanyagból készült szekrény meghatározza a szoba stílusát, ehhez igazították a kiegészítőket, a műanyag ülőkéket, a piros keretű tükröt és a virágot formázó lámpát. Vidám hangulatú szobabútor, amit elsősorban óvodáskorúaknak ajánlunk.
 

13. gyerekszoba ötletek

 

 

14. gyerekszoba ötletek

 

A világos faárnyalatú, variálható polc illetve szekrény komolyságot kölcsönöz a szoba hangulatának. A halványlila falszín, a csíkos ágyneműhuzat és a zöld takaró életet visznek a helységbe.
 

15. gyerekszoba ötletek

 

Ötletes berendezésű a vidám színekkel felöltöztetett gyerekszoba, ahol az ágy nappal kanapéként szolgál s a padlózaton ugróiskolázhatnak a gyerekek a felfestett ábrának köszönhetően.
 

16. gyerekszoba ötletek

 

A hagyományos fabútoroknak továbbfejlesztett változata a színesre pácolt elemcsalád: a szék támlája kék, az asztal lába piros, az emlékeztető tábla sárga színben tündököl. Épp egy gyerekszobába illik!
 

17. gyerekszoba ötletek

 


18. gyerekszoba ötletek

 

A klasszikus anyagokhoz - mint a parketta, a fonott karosszék, a fából készült pelenkázó, - jól illenek a virágos textilek. A fehér alapon apró mintás függöny és az azonos textilből készült pelenkázó stílus egységet teremt a babaszobában.
 

19. gyerekszoba ötletek

 


20. gyerekszoba ötletek

A keleti szőnyeg a fenyőfa bútorokat melegebb hangulatúvá varázsolja. A kék függönyök komolyságát a plüssállatok és a vidám hangulatú képek ellenpontozzák.

21. gyerekszoba ötletek

 


22. gyerekszoba ötletek

 


23. gyerekszoba ötletek

 


24. gyerekszoba ötletek

 


25. gyerekszoba ötletek

 


26. gyerekszoba ötletek

 


27. gyerekszoba ötletek

 


28. gyerekszoba ötletek

 

Egy modern gyerekszobába is tehetünk egy-egy régi bútordarabot, kiegészítőt, mint például antik fenyőkomódot és szecessziós tükröt hozzá.
 

29. gyerekszoba ötletek

 

A pasztell árnyalatú háttérhez kiválóan illik a fehér bútor, vidámmá teszi az enteriőrt a piros szőnyeg, a rózsaszín műanyag tároló és a virágos ágytakaró.
 

30. gyerekszoba ötletek


 

A fából készült polc és ágy anyagminősége, színe is különbözik, a természetes anyagok használata a kiegészítők terén harmonikus enteriőrt teremt.

 

 

 

 

Forrás: Lakáskultúra

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink


A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr262822548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása