Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Design a pohár alá - aztán fenékig!

2013. június 14. - Lollipop Reklám

Mindannyian gyűjtöttünk már valamit életünkben - bélyeget, matricát, képeslapot, érmét, buszbérletet. Kidertojás figurákat, vagy például söralátéteket - úgy van, söralátéteket! Manapság azonban egyre ritkábban találkozhatunk poháralátétekkel, pedig egyaránt hasznos kiegészítők és trükkös reklámeszközök - nem is gondolnánk!

Reggel a szokásos feketével indítjuk a napot az iroda melletti kis kávézóban. Ébredező álmosságunkban a poháralátétet megragadva követjük az ütemet a rádió retró dallamai mentén. Az alátét a kávézó egyedi tervezésű jópofa mintáját égeti a tudatalattinkba a márkával együtt, észrevétlenül.

alátét-kávéalátét-poháralátét-söralátét-design-reklámalátét.jpg1600x1200.jpg

Ebédidőben egy étteremben vendégeskedünk, ahol szintén poháralátétet kapunk az italunk alá. A karton poháralátét az étterem egyik reklámeszköze, amire minden egyes kortynál kétszer is rápillantunk - pohár fel, pohár le! Az italalátét egyaránt lehet az adott vendéglátóegység reklámja, vagy az éppen aktuális ajánlatunk hirdetése is.

alátét-kávéalátét-poháralátét-söralátét-design-reklámalátét-süti.jpgalátét-kávéalátét-poháralátét-söralátét-design-reklámalátét-étterem.jpg

A hosszú munkaidő után aztán jöhet egy jó pofa sör a kollégákkal, vagy egy kis színes koktélozás a kollégáinkkal, barátnőinkkel - természetesen italalátét kíséretében.

alátét-kávéalátét-poháralátét-söralátét-design-reklámalátét-grafika-koktélalátét.jpgalátét-kávéalátét-poháralátét-söralátét-design-reklámalátét-sör-300x300.jpg

Romkocsma, művészeti jellegű design kávézó - art café, de bármilyen hétköznapi bár, kocsma, étterem, cukrászda vagy pub feldobhatja megjelenését, imázsát kreatív poháralátétekkel - saját márkájuk és vizuális kommunikációjuk részét képezheti egy jól megtervezett alátét, ami ötletességével, üzenetével személyes kapcsolatot teremt a hely és látogatója között.

A poháralátét egy olcsó és egyben praktikus reklámeszköz, mégis maradandó emlék lehet a vendégek számára. Gondoljunk csak bele, manapság igenis észrevesszük a megszokottól eltérőt. Megdicsérjük egy-egy hely belső kialakítását, szépnek, elegánsnak találunk egy étlapot, satöbbi.

Ekkor hangzott el: "Képzeld, jártam egy kávézóban tegnap, remek volt a capuccino, ráadásul minden vendég más-más vicces feliratú poháralátétet kapott az itala alá! Mosolyt csaltak az arcomra.:)"

alátét-kávéalátét-poháralátét-söralátét-design-reklámalátét-grafika-igyál-300x290.jpgalátét-kávéalátét-poháralátét-söralátét-design-reklámalátét-grafika-koktélalátét-a-te-köröd-300x300.jpg

Söralátéteket, poháralátéteket, bármilyen témájú italalátéteket tervezünk és nyomtatunk is készséggel és ötletességgel, bízzátok ránk a munkát bátran! A poháralátétek kör és négyzetes formában egyaránt elérhetők, de igény szerint egyedi alakzatok elkészítését is vállaljuk. Nyomtatásuk a paletta összes színével végezhető, emiatt aggódni sem érdemes - a söralátéteket úgy készítjük el Nektek, ahogy azt megálmodjátok! Elképzelés híján bátran besegítünk az italalátétek grafikájának kialakításában is, kreativitásunk apadhatatlan - sőt, beszéljünk a részletekről egy kellemes bögre kávé mellett, és indulhat a közös munka, hogy aztán igazán egyedi alátétek kerüljenek a poharak alá, Titeket hirdetve!

Tel: 06 30 60 50 296

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr305358620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása