Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Láttad már a 8 millió dolláros iPhone-t?

2011. január 17. - Lollipop Reklám

Bármit is hallunk az i-dolgokról, mindig nehéz ellenállni a csábításnak, hogy legalább egy pillantást ne vessünk az újdonságra. Kíváncsi vagy az Apple és Stuart Hughes közös termékére?

Az iPhone 4 Diamond Rose-t a világ legdrágább telefonjaként emlegetik. A páratlan mestermű és dizájn Stuart Hughes nevéhez fűződik és ára nem kevesebb, mint 8 millió dollárt kóstál. Mintegy 500 darab hibátlan, kézzel csiszolt, rózsaszín gyémánt alkotja, melyek több  mint 100 karátosak. A hátlap Apple logóját is természetesen drágakövek díszítik, szám szerint 53 darab. A navigációs gombot pedig egy hatalmas 7,4 karátos rózsaszín kő alkotja.

 

A telefon tartója, mely ezt az egyedi mobilt védi, gránitból készült, pink színű, belső borítása nubukbőrből készült és súlya eléri a 7 kg-ot! A mobil 32Gb memóriával rendelkezik és limitált darabszámban készült.

 

Stuart Hughes

Stuart Hughes, angol származású divattervező egyszerűen megállíthatatlan. A védjegyével ellátott termékek biztosítják a vásárlót a minőségről és a luxusról.

 Forrás: www.fashiontime.hu


Lollipop Reklám

Tel: 30 60 50 296

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr252589637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása