Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Egyedi boroscímke szülinapra, esküvőre, ballagásra

2011. január 18. - Lollipop Reklám

 

Esküvői boroscímke

Kreatív esküvői fotózás

Egyedi esküvői meghívó!

DVD-t szeretnél az esküvődről?

Már olvashattatok a blogunkban a boroscímke terezésről, annak fontosságáról. Azonban nem csak borászok büszkélkedhetnek saját címkével, elkészítjük neked az esküvői, szülinapi, névnapi, ballagási címkédet is. Neked csak annyi a feladatod, hogy kiválasztod a kedvenc borod, és elküldöd nekünk a szöveget és képeket, amit viszont szeretnél látni a borosüvegen. A boroscímke tervezés és kivitelezés már a mi feladatunk. Ha egyedi borosüveget szeretnél ajándékozni, bízd ránk a grafikai munkát, és profi (borszerető) grafikus kollegáink elkészítik neked a terveket. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a borosüveg, a te egyedi boroscímkéddel a lakásban fő helyen fogja várni, hogy egyszer egy nagy napon felbontsák.

Készülj az esküvődre egyedien, tedd emlékezetessé másnak is a te nagy napod, ajándékozz egyedi boroscímkével ellátott bort!  

Akarom

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr882592295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása