Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Falfestés

2012. január 11. - Lollipop Reklám

 

bedroom_festes faldekoráció falmatrica kézi grafika festmény

Amit tudni érdemes a kézi falfestésről

  • Szabadkézi falfestés ára a festőművész munkadíját, kreativitását, ötleteit tartalmazza
  • Az ára nem tartalmazza a festék árát, mert ez fal és minta függvénye, hogy mennyit vesz fel, erre pár ezer forintot érdemes még rászámolni!
  • Előzetes helyszíni felmérés, egyeztetés díj ellenében kérhető.
  • Miután átbeszéltük az elképzeléseket, elkészítünk 1-3 rajzot, amit e-mailen elküldünk, ilyenkor lehetőség van még módosításra
  • A falfestés szabad kézzel történik, a helyszínen kérjük, hogy ha szükséges létrát, fóliát biztosítsanak a művészlányunk számára
  • Az árat négyzetméter és bonyolultság után számoljuk ki!

bedroom_festes faldekoráció falmatrica kézi grafika festmény

A fűrészporos tapéta helyett: szabadkézi falfestés!

A falfestés, ahogy minden művészet már az ókorban is létezett, gondoljuk csak az ősember barlangokra. Persze, több ezer év után, már sokkal kifinomultabb, merészebb, és ötletesebb rajzokat varázsolunk a falakra, ma már csak a kreativitásunk szab határt egy-egy rajznak.

bedroom_festes faldekoráció falmatrica kézi grafika festmény

bedroom_festes faldekoráció falmatrica kézi grafika festmény

A falfestés remek dekoráció gyerekszobákban, óvodákban, iskolákban, játszóházakban, de egy elegáns nappalit, magán orvosi rendelőt is feldobhatunk vele. Egyre több iroda, recepció, konditerem választja a falfestményeket, hiszen kézzel készült munkának soha nem lesz párja, sehol nem találkozhatunk még egyszer ugyanazzal a motívummal, logóval, Hófehérkével, Verdák autóval.

A kézi grafika előnye, hogy nem egy előre legyártott rajzzal dolgozunk, akár a rajz közben is születhetnek új ötletek. A szabad kézzel festett kézi falfestések napról napra népszerűbbek, és a Lollipop Reklám Kft. büszkélkedhet egy kiváló festőművész lánnyal, aki kreativitásával, kézügyességével ámulatba ejtő falakat varázsol otthonába, munkahelyére.

 

weboldal készítés weboldal szerkesztésA kézi grafika előnye, hogy 

A kézi grafika előnye, hogy ne

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr523537350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása