Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

A papír metamorfózisa - Egy igazán különleges címlap

2013. február 12. - Lollipop Reklám

Bár a történet nem mai, azóta sem hallottam hasonlóról, és nem is tudom, mennyire vált ismertté a Novum magazin egy rendkívül kreatív kivitelezésű borítója - engem mindenesetre lenyűgözött, nem véletlen, hogy azóta sem tudtam kiverni a fejemből.

A grafikai tervezés világára szakosodott újság 2011. novemberi számát, illetve inkább annak fedlapját a kreatívok egy teljesen új technikával alkották meg: összesen 48.000 lépésből, magazinonként 140 különösen részletezett vágással 6 eltérő színvilágú címlapot alkottak meg anélkül, hogy összeillesztették volna rajtuk az egyes lemezkéket.

novum.jpgnovum print.jpgnovum triangle.jpgnovum cover.jpgnovum borito.jpg

Az így létrejött papírfelület különlegessége az egyedi hajlékonyság és hajlíthatóság - 3D formákat is megidéz a címlap annak mozgatásától és formálásától függően.

A képekkel érthetővé válik a végeredmény maga, de az egyszerűség kedvéért az alkotási folyamatokról készült videót is megmutatom:

Forrás: www.behance.net

Habár ilyen csodát mi nem tudunk, külcsínben hasonlót mindenképp, így ha egyedi és kreatív borítótervre volna szükséged, keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel: 06 30 60 50 296

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr965075714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása