Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Varázsolj különleges hangulatot fesztiválokhoz és szabadtéri rendezvényekhez!

Egyedi tetoválás, lemosható tetoválás, ideiglenes tetoválás, kamutetkó, reklámtetoválás

2023. június 06. - Lollipop Reklám

Ma szeretnénk bemutatni neked az egyedi tetoválásainkat, amelyek ideálisak a fesztiválok, motoros találkozók, szabadtéri rendezvények és koncertek számára. A Lollipop Nyomda büszkén ajánlja ezt a különleges terméket, amely segítségével az emberek ingyen reklámozzák a rendezvényt a bőrükön.

2_gettyimages-699547950.jpeg

Miért érdemes választanod az egyedi tetoválásainkat? Nos, itt vannak a főbb okok, amiért ezek a termékek népszerűek:

  1. Egyedi és látványos: Tetoválásaink lehetővé teszik, hogy a fesztivál, találkozó vagy koncert témájához kapcsolódó mintákat viseljék az emberek a bőrükön. Legyen szó egy motoros találkozóról, vagy egy zenei fesztiválról, az egyedi tetoválásokkal kifejezhetik az egyediségüket és stílusukat.

  2. Lemosható és ideiglenes: Tetoválásaink lemoshatók és ideiglenesek, ami azt jelenti, hogy az emberek bármikor eltávolíthatják őket, amikor már nem szeretnék viselni. Ez nagyszerű lehetőséget kínál az embereknek arra, hogy változatos stílusokat próbáljanak ki, anélkül hogy tartós kötelezettséget vállalnának.

  3. Reklámtetoválások: Az egyedi tetoválásaink ideálisak a rendezvény szervezőinek és kiállítóknak is. Ha valaki árusít vagy kiállít egy fesztiválon, akkor a termék mellé adhatja a tetoválást. 

    transfer-tattoo-mnetatu-old-chines.jpeg

A Lollipop Nyomda magyar, ECO és fenntartható családi vállalkozás, amely büszkén gyártja ezeket a termékeket. Mindegyik tetoválásunk környezetbarát anyagokból készül, így biztos lehetsz benne, hogy a termékek használata nem árt az embereknek és a környezetnek, sőt bőrbarát! 

Vásárlásoddal nem csak emlékezetessé teszed a rendezvényt, hanem segíted a Gyermekkórház dekoráció csapatát is. Részleteket találsz a támogatással kapcsolatban a www.korhazdekor.hu oldalon.

Hiszen fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás is. A Lollipop Reklám a bevétele 1%-át felajánlja a Gyermekkórház dekoráció csapatának, hogy támogassa a gyerekek gyógyulását és fejlődését.

Ne habozz tovább, és kérj egyedi ajánlatot a Lollipop Nyomdától! Segítünk neked megszervezni a tökéletes rendezvényt, és garantáljuk, hogy a tetoválásaink és egyéb termékeink hozzájárulnak az eseményed sikeréhez.

Válassz minket, válassz egyediséget és stílust a rendezvényeden!

 

Keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki - Reklámtetoválás

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr7018139970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása