Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Üdvözlöm! Cukrot, sót, chilit parancsol? - Ötletes névjegykártya catering módra

2013. február 12. - Lollipop Reklám

Valljuk be, a névjegykártyák és cégkártyák akármilyen ötletes kivitelezésűek színekben, betűtípusban, dizájnban, kevés akad köztük, amire úgy igazán rácsodálkozunk. Manapság már formabontó megoldásokkal is találkozunk, de 99%-ban a sztenderd 9cm x 5cm méretű verzió akad a kezünkbe, fektetett vagy állított elrendezéssel.

Az alábbi névjegykártya egy ügynökség részére készült annak okán, hogy elköltöztek, így szükséges volt megújítani a cégkártyáikat. Ez a helyzet azonban megadta nekik a lehetőséget arra, hogy bemutatkozzanak a felfrissült lelkesedés jegyében. Úgynevezett "üzlet-tasakokat" terveztek, melyek fűszerestasakokként egyaránt funkcionáltak - nem mondom, egy üzleti ebéd vagy vacsora keretein belül nagyon frappáns belépő lehetett!

cateringnamecard.jpgForrás: www.adsoftheworld.com

Az édes Accountosok osztogatták a cukrot, a szigorú és határozott stratégiai részleg a borsot, az extra hot kreatív csapatnak a chili jutott, míg a menedzsment volt maga az ízek ízesítője, a só. Egyszerű, velős és ütős design, látnék ilyet magyar honban is szívesen!

Cateringesek, vendéglátósok: például Nektek kellene beújítani ilyennel, vagy előrukkolni hasonlóval! 

Adjunk ötleteket?

Tel: 06 30 60 50 296

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.kreativepiteszet.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr365075767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása