Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Papírszék – csak hajtsd össze, és vidd!

2013. május 22. - Lollipop Reklám

 

Írta: Pataki Franciska Anna

Papírszék – csak hajtsd össze, és vidd!

A fenntartható fejlődés fontossága a formatervezésben is figyelembe vett szempont, kreatív ipar épül köré. Egy újabb darabját mutatjuk be ebben a cikkben, a hordozható-összecsukható papírszéket, ami bármennyire is könnyű, igazán strapabíró!

 

 

A kartonpapírból kivitelezett papírszék előnye, hogy könnyű, hordozható, újrahasznosítható, környezetbarát, és akár 300 kg terhelést is elbír.

Ideális kempingezéshez, kiránduláshoz, fesztiválokra, szabadtéri programokra, de bárhol is legyünk a világon útközben, mindig jól jöhet egy kis pihenés, például postán, hivatalban, bevásárlásnál a sorban üléshez, vagy metrón – ha épp nincs számunkra ülőhely, hát majd csinálunk magunknak egyet!

hordozhato papirszek papírszék összehajtható

Cégeknek tudjuk ajánlani környezettudatos rendezvényekhez, vagy csak szimplán ötletes megvalósításhoz, ha gyorsan és sok székre van szükség; de a munkahelyek szerves része is lehet a papírszék, egyenes és görbe hátakhoz egyaránt!

Családi-baráti összejöveteleken hagyjuk a szomszédot, ne kérjünk tőle széket, inkább csak kapjuk elő a kis helyen is tárolható papírszékeinket, ami ezáltal hasznos kelléke lehet a háztartásoknak. De figyelem, kerti partikon kicsit messzebb üljünk a tűztől, nehogy..

hordozhato papirszek papírszék összehajtható

Ami még szebbé teszi a papírszékeket, ha céges logó színesíti őket – emblémázva, logózva, feliratozva akár kiváló reklámajándék is lehet, praktikus és nem megszokott, biztos nem unja még senki úgy, mint a naptárat, tollat, és a hasonló tipikus ajándékot.

hordozhato papirszek papírszék összehajtható

hordozhato papirszek papírszék összehajtható

 

A hordozható, összecsukható papírszék további paramétereiről érdeklődni, árajánlatot kérni ezen a címen lehet:

marketing@lollipopreklam.hu

 Üljetek papírszékre!

Lollipop Reklám Kft. 

 

Tel: 06 30 60 50 296 
Web: 
www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr985313200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása