Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Keresőoptimalizálás költséghatékonyan

2013. július 18. - Lollipop Reklám

EgKeresőoptimalizálás költséghatékonyanweboldal keresőoptimalizálása hallatán legtöbben arra gondolnak, hogy ez egy igen bonyolult és legfőképpen költséges folyamat. Pedig a keresőoptimalizálás vagy más néven SEO-zás többféleképpen, akár olcsón is kivitelezhető.

Annak érdekében azonban, hogy a keresőoptimalizálás hatékony legyen, PR és marketing területen jártas munkatársakat kell alkalmaznunk,vagy rá kell bíznunk ezt a nehéz feladatot egy, erre a területre szakosodott reklámügynökségre.

És, hogy mi a módszer!? Folyamatos PR és reklám cikkek publikálása, keresési kulcsszavak megadásával.

Szakértők ugyanis kimutatták azt, hogy az ilyen típusú keresőoptimalizáláson átesett oldalakat könnyebben megtalálja és felismeri a google rendszere, ezáltal előrébb kerülnek a találati listában és hamarabb bekerülnek az ügyfelek látószögébe. A publikálásokra érdemes a hét minden napján időt és energiát fordítani, hiszen minél több frissülő tartalomról beszélünk, annál több „szöveg” között keresgélhet a google is.

És akkor most a piszkos anyagiak

Egy, már a google szempontjainak is megfelelő, 1000-1500 karakteres cikk megírása most akciósan 2500 Ft + Áfa áron érhető el nálunk, a Lollipop Reklámnál!

Keress minket még ma!

marketing@lollipopreklam.hu

06-1-951-4111

Kép forrása: http://szike.postr.hu/cimke/k%C3%B6lts%C3%A9ghat%C3%A9konys%C3%A1g

Tel: 06 30 60 50 296

Egyéb weboldalaink:

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr245412685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása