Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Logózás kisokos

2023. március 17. - Lollipop Reklám

A legjobb ajándék kiválasztása - széles termékpalettánkról - a promóciós igényednek megfelelően még csak a siker képletének egyik fele. Hogy hogyan jelenik meg rajta a logó vagy üzenet, ugyanolyan jelentősséggel bír. Promóciós igényeid megvalósítása érdekében különféle nyomtatási technológiát biztosítunk, a hagyományos módszerektől a legkorszerűbb digitális technológiákig.

A következő útmutató célja, hogy rövid áttekintést adjon emblémázási technikáinkról, és segítsen eldönteni, melyik a legmegfelelőbb a kiválasztott termékhez.

 


Hímzés

A hímzést a textiltermékek egyediesítésére használjuk, melynek eredményeképpen tartós és kiváló minőségű nyomatokat hozunk létre egy automata hímzőgéppel, amely a szálakat tű segítségével az anyagba ölti. A korlátozott szálszín miatt a Pantone egyezés nem érhető el.

 

 


Kerámia emblémázás

A kerámia nyomtatás a bögrék, üveg- és bizonyos fémtárgyak emblémázásra szolgál, magas hőmérsékleten égetett speciális kerámiafestékek felhasználásával. A logót a transzfernyomtatáshoz hasonlóan visszük fel, majd kemencében kiégetjük.

 

 


Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatás a papírtermékek és a papírbetétek fotóminőségben való nyomtatására szolgál. A papírbetétek különböző méretűek és formájúak lehetnek.

 

 


Epoxy matrica

Az epoxy matrica egy egyedülálló nyomtatási technológia, melynek során a full-colour nyomtatott matricákat 2-komponensű gyantával borítjuk. Ennek eredményeként a kezelt matrica háromdimenziós megjelenésű lesz. Az epoxy matrica logók egyedi alakzatokban is készíthetők, és ellenállnak az UV sugárzásnak.

 


Digitális transzfer

A digitális transzfernyomás egy modern, full-colour alternatívája a hagyományos transzfernyomásnak. A mintát fotóminőségben nyomtatjuk ki transzferpapírra egy speciális digitális nyomtató segítségével, majd felvasaljuk a termék felületére. A digitális transzfernyomás technológia nem korlátozza a nyomatok méretét vagy formáját.

 

 


Textil digitális transzfer

A textil digitális transzfernyomás a digitális transzfernyomás egy változata, amelyet ruhákon és kiegészítőkön való tartós nyomatok készítésére optimalizáltak. Az emblémázás tartósságának maximalizálása érdekében a ruhadarabokat 40 Celsius fok alatt mossa.

 

 


Gravírozás

A gravírozás lézert használ a termék felületének emblémázására. A termék felszínébe gyakorlatilag beleég a logó. Még a kis logók is nagyon pontosan nyomtathatóak így. A gravírozás fém, fa, üveg és bizonyos műanyag termékek esetében alkalmazható.

 


Hengeres gravírozás

A hengeres gravírozás lézersugarakat használ a hengeres termékek emblémázására. Egy speciális forgóeszköz segítségével a gravírozandó terméket elforgatják az emblémázási folyamat során, lehetővé téve a nagy méretű minta megjelenítését körbe a termék palástján. Hengeres gravírozás fém, fa, bambusz, üveg és bizonyos kerámia termékekre alkalmazható.

 

 


Vakdombor nyomás

A vakdombor nyomás egy elegáns emblémázási eljárás, melynek során az anyag felületét változatjuk meg, hogy 3D-s megjelenést hozzunk létre. Ezt a hatást úgy érjük el, hogy egy speciálisan elkészített szerszámot nyomunk az termék felületére.

 

 


Tintasugaras felülnyomás

Tintasugaras felülnyomással sík felületekre tudunk nyomtatni full-colour színes grafikát egy speciális nagysebességű tintasugaras nyomtatóval. Mivel a tintasugaras felülnyomás nem használ fehér tintát, a nyomtatás színeit a termék alapszíne is befolyásolhatja. A tintasugaras felülnyomás porózus anyagokra, például papírra, természetes bambuszra és fára alkalmazható.

 

 


Tamponnyomás

A tamponnyomás a legnépszerűbb, hagyományos tinta alapú emblémázási módszer. Ez a technológia szilikon tampont használ a tinta átvitelére a kiválasztott tárgyra, finom részletekkel és nagy pontossággal. Anyagok széles skálájára alkalmazható. A tamponnyomás lehetővé teszi ívelt felületek nyomtatását is.

 

 


Színes gravír

A színes gravírozás egy speciális lézergravírozási technológia, amely különböző hullámhosszúságú lézersugarakat használ, hogy színes nyomatokat érjen el a fémtárgyakon, festékek vagy vegyszerek használata nélkül.

 

 


Hengeres szitanyomás

A hengeres szitanyomás egy speciális nyomtatási mód palackok emblémázására. A hengeres szitanyomógép a terméket a sablonnal párhuzamosan forgatja, ami folyamatos nyomatokat eredményez a termék felületén.

 

 


Hengeres UV LED nyomtatás

A hengeres UV nyomás egy digitális emblémázási eljárás, amellyel fotóminőségű nyomatot tudunk létrehozni közvetlenül a hengeres és kúpos tárgyak felületén, lehetővé téve nagy méretű minta megjelenítését körbe a termék palástján. A hengeres UV LED nyomatokat átlátszó lakkal vonjuk be a gyönyörű megjelenés és extra tartósság érdekében.

 

 


Szitanyomás

A szitanyomás hagyományos, tintaalapú emblémázási eljárás, lapos vagy laposra simítható termékek nyomtatására, nagyon tartós nyomattal és nagy színpontossággal. A szitanyomtatás során a festéket közvetlenül a termék felületére préseljük egy szitán keresztül, majd hőkezeléssel rögzítjük.

 

 


Szublimáció

A szublimációs nyomtatás egy színes, digitális emblémázási technika fényképminőséggel. A mintákat speciális tintával nyomtatjuk transzferpapírra, majd a termék felületére vasaljuk. A szublimáció csak világos színű poliészter és szublimációs bevonatú termékek esetében alkalmazható.

 

 


Transzfer nyomás

A transzfernyomás a hagyományos szitanyomáson alapul, azonban ahelyett, hogy közvetlenül a tárgyra nyomtatnánk, a grafikát előbb transzferpapírra nyomtatjuk, majd hőprés segítségével visszük fel a termékre. A transzfernyomtatás a termékek széles skálájára alkalmazható, és számos előnye van a szitanyomással szemben.

 

 


UV LED technológia

Az UV LED-es nyomtatás egy színes, digitális emblémázási eljárás, amely UV-fénnyel rögzített tintákat használ. A logókat nagy felbontásban közvetlenül a termék felületére nyomtatjuk, ami azonnali fotóminőséget eredményez.

 


Vision film nyomtatás

A vision film nyomtatás egy speciális technika napszemüveg lencsék egyediesítésére. Az emblémázási folyamat során digitálisan nyomtatott és perforált fóliát alkalmazunk, ami nagyfokú testreszabhatóságot tesz lehetővé.

 

 


Vinyl matrica

A vinyl matricák digitálisan nyomtatott, színes, öntapadó matricák, amelyek különböző, egyébként nehezen nyomtatható termékekre is alkalmazhatóak. A vinyl matricák a logóknak megfelelően különböző méretűek és formájúak lehetnek.

 

 


Kerámia white printing

A kerámia white printing egy speciális full-colour nyomtatási technológia fehér alapszínű kerámia termékekhez. Az eljárás a kerámianyomtatáson alapul.

Keress minket! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció - Kiállító leszel? - Cégescsoki

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr4518065184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása