Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Telefon alakú jegyzettömb

2014. január 07. - Lollipop Reklám

Sok időpont, sok fontos elintéznivaló, sok telefonszám és bevásárló lista. Ezeket általában kis fecnikre firkantjuk le és pár napon belül már azt sem tudjuk, hogy merre keressük a kis papírdarabot.

7526_abada70900-287x300.jpg

Egy ötletes megoldással azonban könnyen rendezhetjük és mindig szem előtt tarthatjuk az aktuális dolgainkat. A telefon alakú jegyzettömb praktikus megoldást nyújthat, hiszen a mobilhoz hasonlító jegyzetet senki sem szeretné majd a fiókba dobni. A telefon alakú jegyzettömb kiválóan alkalmas ezentúl telefonszolgáltatók, mobil kereskedések, mobil alkatrészek árusításával vagy szervizelésével foglalkozó vállalkozások részére, mint reklám lehetőség. Feltűntethetik a jegyzettömbön a cég nevet és elérhetőségét is. Ezzel a reklámlehetőséggel biztosan nem jár rosszul, hiszen a hírtelen ötletek rögzítésére mindenkinek szüksége van jegyzettömbre, és ezzel hosszan reklámozhatjuk magunkat többlet költség nélkül is.  Az különleges forma mellett persze használhatunk egyedi színeket és logózhatjuk is a kis reklámjegyzettömbünket.

Egyedi alakú és színű jegyzettömb elkészítésével kapcsolatban kérjen tőlünk árajánlatot!

Tel: 06 30 60 50 296


Egyéb weboldalaink:

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr605744498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása