Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lux-Aqua Hungária Kft. - Stancolt névjegy megrendelve!

2016. március 22. - Lollipop Reklám

Felkeresett minket, a Lollipop Reklám Kft.-t, Koós János, hogy készítsünk neki stancolt névjegyet és mi szívesen a rendelkezésére álltunk! Számos cikk található az oldalunkon, ahol még több információt megtudhattok a névjegyekről, azok készítéséről, illetve egyéb fontos információkkal gazdagodhattok.


stancolt névjegykártya, névjegykártya, cégkártya, Lollipop Reklám s Nyomda, Óbuda nyomda, Budapest nyomda, digitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás
A fent látható képen Koós János stancolt névjegye látható. A stancolt névjegy tulajdonképpen egy adott minta alapján történő kivágása a papírnak, egyedileg készített késformával vágható formára az anyag. Legyen szó bármilyen egyedi elképzelésről, nyomdánk elkötelezett annak megvalósításában!

stancolt névjegykártya, névjegykártya, cégkártya, Lollipop Reklám s Nyomda, Óbuda nyomda, Budapest nyomda, digitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás
Jól kivehető, hogy a stancolt névjegykártya másik oldalán pedig egy egyedi kép, egy italautomata, található, az ügyfél kérése gyanánt, ez is jelképezi a cég értékeit, ahol megrendelőnk dolgozik. Az italautomata formáját vágtuk körbe, ennek alapján stancoltuk a névjegyet.

Lux-Aqua – Water of Life
Említést tennénk a Lux-Aqua cégről, ahol ügyfelünk dolgozik.

“A Lux Aqua vízadagolók bármikor friss vízzel látják el Önt és munkatársait. Rengeteg vállalat élvezi termékeink előnyeit szerte a világban. Lux Aqua – Garantáljuk a friss és egészséges ivóvizet, tiszta és frissítő víz, ez lenne a természetes mindenki számára! A Lux Aqua által kínált vízautomaták mögött több mint 20 év folyamatos fejlesztés áll mely egyedi technológiát eredményez termékeinknek. Innováció és minőség, termékeink és szolgáltatásaink területein egyaránt. Ma már a vállalatok világszerte arra törekednek, hogy a legjobb minőséget használják a vízautomaták területén is. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettsége a legjobb legyen. Szakértőink mindig rendelkezésre állnak az ország egész területen.”

Érdekesség, hogy ma, március 22-én van a víz világnapja! :)

 További érdekes cikkeink a névjegykártyákról:
http://lollipopreklam.hu/nyomda/egyedi-cimke-keszites-uvegcimke-boroscimke-pezsgos-cimke/
http://lollipopreklam.hu/referencia/igen-ez-is-nevjegy/
http://lollipopreklam.hu/termekeink/nevjegykartya/
http://lollipopreklam.hu/referencia/egyedi-nevjegykartyara-vagysz/

Árak:
http://lollipopreklam.hu/marketing/nevjegykartya-arak/

Amennyiben a fent olvasottak meggyőztek téged és szeretnél magadnak olyan névjegykártyát, amelyet leendő ügyfeleid, megrendelőid biztos, hogy megjegyeznek, kreatívnak tartanak, vedd fel bátran kollégáinkkal a kapcsolatot!

Ajánlatkérés, megrendelés: info@lollipopreklam.hu

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296
Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr88511814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása