Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Új logója van a Mozillának

2017. január 21. - Lollipop Reklám

A Mozilla csavart egyet új logójának megalkotásával, és végig nyílt lapokkal játszott.

"Azzal, hogy az url egy darabját beleépíted a logóba, egyértelművé válik, hogy valami internettel foglalkozó cég vagy". Tim Murray, a Mozilla kreatív igazgatója szerint fontos volt, hogy az emberek a logón keresztül is értsék, hogy mit csinál a Mozilla: nem csak a Firefoxot, hanem egyéb, pl. webes biztonsági szolgáltatásokat is nyújt.

 Az új logót a Johnon Banks nevű londoni céggel közösen csinálták, méghozzá úgy, hogy a különféle ötleteket kezdettől fogva, azaz tavaly ősztől nyilvánossá tették online, és a kommentelők véleményeit is feldolgozva dolgoztak rajta tovább, illetve választottak végül. Azaz nem nagy titkolózás előzte meg az új logót, hanem épp ellenkezőleg: nyitott műhelymunka indult. 

És ilyen lett, a Wireden találtuk.

Forrás: kreativ.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5912140927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása