Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Szentendrének már van reklámcsokija!

2018. november 30. - Lollipop Reklám

Készítettünk már reklámcsokit, reklámédességet fogorvosi rendelőnek, turisztikai irodának, ügyvédeknek, építőiparnak és most a logós csoki egy városé lett. Ez a megrendelésünk is bizonyítja, hogy a reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki vagy hívjuk bárhogy is, minden szakterületen szuper reklámajándék lehet.

 

Szentendre bevállalta a legnagyobb 100 grammos, azaz táblás csokoládét is amit egyedi dobozban készítettünk el. Egy kisebb testvére a 20 grammos reklámcsoki, ami midi logós csoki névre hallgat, is bekerült a kosárba. Emlékeztek még a régi ABC és váras csokikra? Ugyanabból a csokimasszából és ugyanabban az öntőformában készültek ezek a reklámédességek is, csak most egyedi csomagolást kaptak.

 

 

reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki,reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki,

Keressétek Szentendrén ezeket a reklámédességeket és fotózzátok le nekünk! Ki találkozik vele először? Nekünk mindig öröm találkozni a saját munkánkkal, erre sokszor alkalmunk is van, hiszen több ezer reklámcsokoládét, reklámédességet készítünk kiállításokra, fesztiválokra. Szinte nem tudunk úgy elmenni egy országos kiállításra, hogy valamelyik standon ne kínálnák nekünk is ezeket a szuper reklámcsokikat. 

reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki,

reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki,

reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki,

Ha sikerült dönteni, hogy mini reklámcsoki, midi 20 grammos reklámédesség vagy egy hatalmas táblás logós csoki hirdessen Téged írj nekünk!

Árlista

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr8714396242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása