Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Köszönöm reklámcsoki – Black Friday Magyarország

2018. december 10. - Lollipop Reklám

Azt mondják az okos üzletemberek, hogy mindig adj többet, mint amit a vevő elvár. Te mit szólnál hozzá, ha egy egyébként is akciós Black Friday napon fizetés után a kasszánál még egy reklámcsokit is a kezedbe nyomnának a kabát, mosógép, szekrény, lámpa mellé?

Ugye igazán meglepődnél? Ezzel az apró figyelmességgel a vásárlók fejében biztosan pozitívan maradsz meg, akár évek múlva is emlékezni fog Rád, hogy annó egy reklámédességet adtál neki. Lehet, hogy magára a termékre már nem is tud visszagondolni, de az érzés, amit egy ilyen logós csokival okozol neki megmarad. Arról már ne is beszéljünk, hogy a reklámédesség még külön boldogsághormont is okoz a vásárlónak.

Este egy nehéz Black Friday nap után, kiborítva a sok-sok táskát előkerült a félig elmajszolt reklámcsoki papírja, ahol még a logód is újra szem elé kerül. Kell ennél több, hogy visszatérjen hozzád? 

Használd TE is kreatívan a reklámédességeket, akár termék mellé, számla mellé, de szuper reklámeszköz ügyféltérben, tárgyalóban is. Ha szeretnéd viszontlátni a saját logód, terméked valamilyen reklámédességen, reklámcsokin akkor már csak a méretet és a darabszámot kell kitalálnod. Választhatod a mini reklámcsokikat vagy a nagyobb tesójukat a 20 grammos csokit, ami kb. akkora mint egy névjegykártya.

reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki, Black Friday Magyarország reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki, Black Friday Magyarország

reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki, Black Friday Magyarország

 

Te is szeretnél a vásárlók fejében megmaradni? Keress minket még ma! 

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr8414468512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása