Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

OTP Business Nagykövet Program

2018. december 10. - Lollipop Reklám

Hivatalosan is megnyitották az OTP Business Nagykövet Programot! Az OTP Business hatékony és közvetlen párbeszédre törekszik vállalkozói ügyfeleivel. A Nagykövet Programmal az a céljuk, hogy ügyfeleikkel közösen tekintsék át a piaci trendeket és folyamatokat, valamint a vállalkozók igényeit, problémáit még inkább megismerve finomítsák, bővítsék szolgáltatásaikat.

A kiválasztott vállalkozások az OTP Business nagykövetei lesznek. A Nagykövet Program minden résztvevő számára egyszerre jelent szakmai inspirációt és információs közeget, amely éppúgy teret ad a tudásfejlesztésnek, mint a kapcsolatépítésnek.

OTP Business Nagykövet Program

 

Az OTP Business Nagykövet Program célja az élményszerzés és a közös kommunikáció is, hiszen a nagykövetek közül néhányan részt vehetnek majd a márka kommunikációjában.

Büszkék vagyunk, hogy több mint 100.000 vállalkozó közül ügyvezetőnk, Sarus-Zsivicza Diána is nagykövet lett 47 másik cégvezetővel együtt! Nagy odafigyeléssel és büszkén fogjuk végezni nagyköveti munkánkat! Folyamatosan beszámolunk majd a programról és munkánkról is!

A Nagykövet Program megnyitóján nagy örömmel láttuk, hogy a szervezők nem spóroltak a logózott reklámajándékokkal. Minden résztvevő kapott logózott tollat, logózott jegyzetfüzetet, logózott nyakba akasztót. És természetesen a logózottvizuális elemek sem hiányozhattak: roll up, megállítótábla, beach-flag.

OTP business nagykövet program, logózott reklámajándékok, toll, jegyzettömb

OTP business nagykövet program, logózott reklámajándékok, toll, jegyzettömbOTP business nagykövet program, logózott reklámajándékok, toll, jegyzettömb

OTP business nagykövet program, logózott reklámajándékok, toll, jegyzettömbOTP business nagykövet program, logózott reklámajándékok, toll, jegyzettömb

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr214396208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása