Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Reklámcsoki

2020. április 03. - Lollipop Reklám


Webshopod van? Sok csomagot küldesz futárral? 

Egy étteremben készült felmérés szerint, amikor a vendégek a számla mellé egy cukrot kaptak ajándékba, akkor 3 %-kal növekedett a borravaló. Amikor 2 cukrot kaptak, akkor nem dupla borravaló érkezett, hanem 14 %-os növekedés volt tapasztalható. De most jön a lényeg: ha a pincér először elment az asztal mellett, visszafordult, majd átadta a cukrot, akkor a borravaló 23%-kal növekedett.

Nekünk is volt hasolnó felmérésünk. Évekig a Lollipop Nyomda és Reklám reklámcsokit küldött minden számla mellé vagy személyesen adtunk át a logós csokit, ügyfeleinknek. Ebben az időben, amikor minden számla, szerződés, termék mellé “járt” a reklámédesség, több volt a visszatérő vásárlónk, de ami még jobb, nagyon minimális volt a kintlévőségünk. Szinte már várták a mi számláinkat, mert mindig benne volt a reklámcsoki, és elsőként fizették is. Ezt az apró cselünk sajnos az elektronikus számlázás száműzte, de a recepciós pulton mindig van nektek kitéve!

Adj Te is többet, mint amit az ügyfeled megrendelt. Egy apróság, egy minicsoki nem csak mosolyt csal majd megrendelőd arcára, de miközben maszolja a reklámédességet, rád gondol, boldogsághormom szabadul fel.

Küldj Te is egy reklámcsokit a megrendeléseid mellé, és legyenek visszatérő vásárlóid! 

otp reklámcsoki, reklámédesség, logóscsoki, , egyedi csoki

reklámcsoki, logós csoki, reklámédesség, logós csoki, céges csoki

Mini reklámcsoki  Négyzet
Kérhető ét- vagy tejcsoki változatban, arany fóliában. reklámcsoki, reklámédesség, logós édesség, sosreklámcsoki, egyedi csoki, reklámajándék
100 db 95 Ft/db
500 db 85 Ft/db
1.000 db 70 Ft/db
2.000 db 60 Ft/db
5.000 db 55 Ft/db
10.000 db 50 Ft/db
Technikai költség  7.500 Ft
Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Én is szeretnék reklámcsokit!

https://lollipopreklam.hu/kapcsolat/


A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr7615588304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása